– Dette er en fantastisk spennende jobb. Det er med stor glede og entusiasme jeg går inn i jobben. Det er stas og helt fantastisk å få slik tillit fra selskapet, sier Hilde Anita Sandvoll til iTromsø.

Begynte hos Sats

Det var i 2006 at Sandvoll startet sin karriere innen kommersiell trening. Hun begynte med faste sykkeltimer hver fredag for Sats, men det tok ikke lang tid før konkurrenten Stamina ønsket henne på sitt lag. I 2012 startet hun for Stamina og har fram til 1. august jobbet som regiondirektør i selskapet, med ansvar for hele Nord-Norge.

– Eventyr

– For meg har dette vært et eventyr. Jeg startet med sykkeltimene, og nå sitter jeg som administrerende direktør. Det er sånn at jeg klyper meg i armen, sier hun.

Leder 420 ansatte

Etter drøye fire år i Stamina, trådte hun 1. august inn som administrerende direktør for Stamina Trening. Hun er nå leder 420 ansatte, 49 sentre og 52.000 medlemmer. Til tross for at det blir mye pendling for henne, har hun fått beholde bostedsadressen i Tromsø.

Familie

– Jeg har Tromsø i mitt hjerte, og jeg er så heldig at jeg får fortsette å ha hjemmebasen min her. Som nordlending varmer dette hjertet mitt. Jeg har også en familiesituasjon, med to voksne barn og en ektefelle som støtter opp 100 prosent, som gjør det greit at jeg er på farta, sier hun.

Stolt

Sandvoll understreker at hennes nye lederstilling ikke vil påvirke hennes brennende engasjement for trening og fysisk aktivitet.

– Jeg er en aktiv sjel, og jeg kommer ikke bare til å sitte på rumpa. Jeg er opptatt av å være ute sammen med mitt lederteam, både lokalt og i regionene. Men det er jo slik at vi skal tjene penger, men vi skal også ha det artig. Vi skal ha det artig, men samtidig ikke glemme å tjene penger. Det må være en god balanse, sier hun.

– Det er med stolthet jeg bærer dette ansvaret. Jeg ser fram til en fantastisk spennende reise, legger hun til.