Den endte med 17-37-tap i cupkampen mot Bodø HK.

Bravo byttet til junior-keeperen Eskild Pedersen underveis i kampen, men det var 30-åringen som sto mesteparten. Hilbertsen hadde egentlig lagt opp før denne sesongen, men meldte seg klar til cupkampene mot Harstad sist og nå Bodø.

Les også: Derfor må TIL vente på afrikansk duo

Ville ha seiersklem

Tross over 30 baklengsmål var Hilbertsen Bravos bestemann.

Les også: Referat fra stortapet her

- De vet vel at jeg har sluttet, og vil ha meg med videre. Det er jo artig å spille kamper, og det er sykt artig å stå i veien, sier han med et stort smil – mens gratulantene står i kø for å klemme den svette Bravo-målvakten.

Sett denne? 4.-divisjonsspiller ferdig i klubben etter dopingsak

- Jeg får håpe han får blod på tann nå og fortsetter. Vi skjønner at han vil prioritere annerledes, men håper han blir med, sier spillende trener Thomas Hay.

Skal bli pappa

Hilbertsen har dog ingen planer om å fortsette. Ved siden av jobben som lærer skal han nå bli pappa.

- Det er en helt ny situasjon for meg; jeg har aldri hatt barn før. Nå skal jeg bruke tiden på hjemmebane, men må jo prøve meg på trening. Lisensen er jo betalt, så da kan jeg stå kamper hvis det går, sier Hilbertsen.

- Jeg drømte om kampen i natt, og hadde et håp om dette. Vi må si oss fornøyde med 37 baklengsmål. Jeg er fornøyd med bare å være 3.-divisjosnalg mot et eliteserielag. Jeg fikk et mål selv også, gliser han.

Trener: - Veldig bra

Målet kom ettersom Bodø ønsket å trene overtallsspill, og tok ut keeper. Da kunne han kaste ballen i et tomt bur da Bodøs skudd ble reddet.

Spillende trener Thomas Hay var også glad for målvaktsspillet, og håper det motiverer 30-åringen til ny sesong i grønn keeper-genser.

Les også: Indisk klubb føler seg lurt av Riise

- Jeg synes han gjør det veldig bra. Han redder mange 100-prosentssjanser, og hadde jeg vært trener for et eliteserielag som bommet så mye hadde jeg ikke vært fornøyd, sier Hay.