Tor Martin Mienna scoret 1-0 etter bare åtte minutter i Harstad. Samme mann gjorde 2-0 for TUIL etter 54 minutter.

Kun en kamp gjenstår for TUIL – neste lørdag mot TIL 2. Opprykket ble sikret forrige helg mot Kjelsås.

TUIL-børsen:

Eirik Sørensen 6

Stort sett god kontroll på det som kommer fra Harstad i lufta. Blir liggende nede kort tid ut i andre omgang etter en duell, men spiller videre. Gode igangsettinger. Fantastisk redning kvarteret før slutt.

Steffen Skogvang Pedersen 8 BB

Truer konstant offensivt fra sin høyrebackposisjon, og står bak en rekke farligheter, blant annet målgivede til 2-0. Byttet ut etter en time spilt. Er for god for dette nivået.

Anders Jenssen 7

Kaptein mot sin gamle klubb, og står godt i mot gjennom hele kampen. Nære ved å score rett før pause på en corner.

Tobias Nygård Vibe -

Viser klasse på pasningen i bakrom til Mienna som gir 1-0 etter åtte minutter. Blir liggende nede etter 12 minutter etter en smell, men kommer seg opp igjen. Byttes ut etter 16 minutter, og spiller for kort tid for å få karakter.

Simon Laugsand 5

Det meste av spillet foregår mot motsatt side av venstreback Laugsand når TUIL har ballen før pause. Har god kontroll defensivt, og bedre offensivt i andre omgang.

Håkon Kjæve 6

Kombinerer fint med Kristoffersen på sin høyre kant i starten av oppgjøret. Ikke like synlig som enkelte av lagkameratene, men nære å score på overtid.

Tomas Kristoffersen 7

Har en mer defensiv rolle i Lars-Gunnar Johnsens fravær. Løser den utmerket, og er den av de 22 på banen som bestemmer tempoet i kampen.

Anders Karlsen 5

Den høyreiste midtbanespilleren virker til å spille etter mottoet at det enkle er det beste. Og akkurat det er hva TUIL trenger. Blir mindre synlig utover i andre omgang, og byttes ut.

Lars Henrik Andreassen 6

Ikke så synlig før han nesten gjør 2-0 etter 26 minutter på en avslutning fra 10 meter. I skikkelig lekehumør, men får ikke like mye uttelling som i enkelte kamper tidligere i år.

Tor Martin Mienna 8

Gjør et fantastisk løp etter åtte minutter og er sikker da han scorer 1-0 for TUIL. Får en nesten lik mulighet etter 22 minutter, men skyter denne gangen over. Gjør 2-0 etter 54 minutter. Tverrliggertreff unna hattrick.

Vegard Lysvoll 5

Burde scoret etter 33 minutter da han kriger seg til å komme alene med Harstad-keeperen- Lobber rett utenfor. Ny stor mulighet som ikke blir mål på overtid av første omgang. Målskrekken fortsetter da han ikke klarer å score på åpent mål ti minutter før slutt.

Jonas Høylo Fundingsrud 5

Inn for Vibe etter bare 16 minutter. Gult kort etter bare fire minutter på banen. Kommer seg inn i tempoet rimelig raskt, og får kontroll på de få angrepene til hjemmelaget.