Adrian Mikkelsen 3

Rufsete i feltarbeidet i 1. omgang. Burde ha reddet Mannsverks skudd i 82. minutt fra 18 meter som førte til 2-1. Ellers ikke satt noe særlig på prøve.

Vetle Walnum Vinje 4

Stor fart og løpskapasitet. Kom ofte til innleggsmuligheter, men slo ofte for tidlig. Burde utfordret mer. Tatt av til pause.

Anders Jenssen 7

Midtstopperen sendte TUIL i ledelsen etter 37 minutter da han banket inn 1-0 på halv volley etter en corner. Farlig frampå i starten av 2. omgang og svært nære på å stange inn sitt andre for dagen i 77. minutt. Stor offensiv trussell og full kontroll bakover.

Anders Karlsen 6

Full kontroll bakover. Rolig med ball og utrolig sikker i pasningsspillet. Flink å vri spillet og skaper den nødvendige roen i de bakre rekker.

Simon Laugsand 6

Ofte i fint driv fremover på banen. Stor løpskraft, men kom ikke like ofte rundt og til innleggsmuligheter som han bruker. Hadde flere gode passeringer og mye involvert.

Lars-Gunnar Johnsen 5

Sikker med ballen. Fordelte fint og trør til i duellene. En grei kamp av Johnsen, som takket for seg etter vel 56 minutters spill.

Mathias Johnsen 6

Spilte med høyt tempo og drev fint framover i banen. God ballkontroll og flink å søkte inn i nye posisjoner. Løp seg fry og la fint til rette for Skogvolls 2-0-scoring.

Elias Skogvoll 6

Sjelden start for Elias Skogvoll, som viste seg tilliten verdig med 2-0-scoringen, en markkryper fra 14 meter, som Karlstrøm strengt tatt burde ha reddet. God med ball og flink å vri spillet.

Tor-Martin Mienna 4

Ville vær en perfekt kamp for Mienna å vise seg fram med tanke på neste sesong, men ble rett og slett litt usynlig i denne kampen. Kom ikke til noen store sjanser. Byttet ut kvarteret før slutt.

Håvard Lysvoll 5

Løp og utfordret og lyktes delvis med det han foretok seg. Kjapp i beina og fine vendinger. Løp mye gjennom 90 minutter.

Mohammed Ahamed 7

Opp og ned i banen og spilte med stor spillerglede. Virket lenge til å bli en nesten-kamp for TUIL-kapteinen, som var svært nære flere ganger, men ikke fikk ballen i mål. På overtid lyktes det endelig da han løp seg fri og iskaldt satt tunnell på Karlstrøm og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Morten Albertsen 5

45 minutter for Vinje. Fin løpskraft og god kontroll bakover. Flere ganger involvert i TUILs oppbyggende spill.

Tomas Kristoffersen 5

Inn for Johnsen i 57 minutt. God kontroll på midtbanen. Fordelte ballen fint. Lite involvert i det offensive, men god kontroll bakover.