Jakob Karlstrøm 4

Sto en god 1. omgang. Sikker i feltet gjennom stort sett hele kampen og hadde et par gode redninger i 2. omgang. 2-0-målet må sies og være en blunder av Karlstrøm. Var på markkryperen fra Skogvoll, men ballen gikk under den unge TIL-keeperen og i mål. Kunne kanskje også reddet Mo sin 3-1-scoring, som gikk mellom beina.

Håvard Mannsverk 4

Varierende av unggutten. Slet tidvis med Lysvoll, men greide også å effektiv sette stopper for venstrekanten til TUIL. Lite involvert offensivt, men da han først kom fram i banen ble det mål! I 78. minutt tente han håpet om poeng med skudd fra like utenfor 16 meteren og opp i nettaket. Skuddet fikk en fin skru, men burde kanskje vært reddet av Mikkelsen.

Henrik Åsali Hanssen 7

En meget god kamp av unggutten født i 2000. Oppofrende i duellspillet, god å klarere og posisjonerte seg godt. Flere viktige taklinger. Ble litt sliten mot slutten.

Henrik Carlyle 6

Spilte med stor entusiasme og oppoffrende i duellspillet. Meget viktig sklitakling på Lysvoll, som hindret 3-1. God i hodespillet, men fikk av og til litt trøbbel mot lynkjappe Ahamed. Likevel en god kamp av TIL 2-kapteinen.

Runar Johnsen 4

Flere dårlige klareringer i 1. omgang i upressede situasjoner. Hadde mer enn nok med å forsøke å hindre Skogvoll, noe han klarte fint i perioder. Spilte seg opp i starten da han ble mer varm i trøya.

Petter Aas 4

Stor fart, men fikk ikke brukt farten på kontringer i all for stor grad. Ble løpende mye i ingenmannsland til tider. God i pasningsspillet.

Marius Dalhaug 5

Forsøkte å hindre TUILs gode midtbane. Gikk i duellene og hadde nydelig pasning mot Johnsgård i slutten av 2. omgang. Spilte seg også opp i løpet av kampen.

Magnus Richardsen 4

Erstatt av Braathen i 56 minutt. Løp mye og ble noe overspilt på midtbanen til tider. Vant en del dueller, men ble sliten.

Henrik Johnsgård 6

Var kjapp i steget og viste teknikk på høyt nivå til tider, men også noe varierende. Kom på fine løp, men slet med touchen. God i TIL 2 sine kontringsmuligheter.

Garib Gerkondani 4

Løp mye og kriget mye på topp. Var aldri i nærheten av å komme til målsjanser, men løp og løp så mye at han ble tatt av banen i 56 minutt.

Jakob Mamush Lillestjerna 5

Duellsterk. Løp masse og tråkket til i duellene. Jaget på topp, men klarte ikke komme til noen store sjanser, men jobbet utrettelig kampen igjennom.

Herritier Iradukunda 3

Iradukunda løp mye, men det ble stort sett med det. Var lite involvert i kampen og kom aldri i posisjon til å prege kampen i nevneverdig grad.

Patrik Braathen 5

Spilte med stor iver, vant hodedueller og hadde bra tempo. Nært å bryte opp og starte en flott overgang, vendte av en TUIL-spiller, men ble felt. Godt innhopp.

Gustav Severinsen

Unggutten kom inn i 75 minutt og var allerede i dommerens bok etter 77 minutter. Innbytterpulsen gjorde at Severinsen tok en takling bakfra og fikk gult kort.