I en e-post til ordfører Kristin Røymo sendt 20. oktober opplyser salgssjef for Megaflis, Dan Holm, at selskapet vurderer å etablere seg i Tromsø.

Mye handel fra Tromsø

«Vi har i dag mye handel fra vår netthandel til Tromsø og får ukentlige henvendelse fra kunder som ønsker oss til Tromsø», skriver Holm.

I e-posten spør han videre om kommunen har et tomteselskap eller kontakt med noen som kan hjelpe dem videre i prosessen med å finne beliggenhet og tomt.

Ønsket

Til iTromsø forteller Holm at selskapet ukentlig får henvendelser fra kunder som lurer på hvorfor Megaflis ikke er etablert i Tromsø.

– Vi har utrolig mange kunder i Tromsø. Vi er en norsk kjede som har vokst veldig hva gjelder sortiment de seneste årene. Og da vil vi gjerne komme til Tromsø og etablere oss. Vi opplever å ha en stor kundegruppe på netthandel og stor pågang fra Tromsø-området, sier salgssjefen.

Ønsker sentral plassering

Holm legger til at han håper kommunen kan være behjelpelige med å finne en beliggenhet.

– Det som er viktig for oss er en sentral plassering, gjerne i nærheten av Jekta eller ved en av de store innfartsveiene. Kommunen har svart at vi vil bli kontaktet, men vi har ikke hørt noe ennå. Vi håper at de har en interesse for å få oss til Tromsø ettersom det betyr flere arbeidsplasser i kommunen, sier han.

Norges største nettbutikk

På sine Facebook-sider omtaler Megaflis seg som Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, gulvvarme til baderom.

Selskapet ble etablert i 1997 med mål om å kjøpe inn mest mulig varer direkte fra produsentene, og har butikker i blant annet Oslo, Bergen, Trondheim, Ålesund, Kristiansand, Lillehammer, Sandnes og Fredrikstad.