Det kommer frem i en pressemelding fredag.

Sweco flytter inn 1. juni 2017 og har signert en leieavtale av lengre varighet.

- Vi gleder oss veldig til å flytte inn i et nytt bygg våren, som vil forsterke vårt fagmiljø ytterligere, og med det også vår konkurransekraft i markedet. Denne samlokaliseringen og etableringen understreker Sweco’s satsning i Nord-Norge, i et marked som vi opplever som i stor vekst, og som svært spennende sier regiondirektør i Sweco Ken Kristiansen i en pressemelding.

Sweco har 40 ansatte i Tromsø og har holdt til på to lokasjoner i byen siden 2015. Nå flytter begge avdelingene med ingeniører inn i samme bygg.

- Med valget av QB som kontorlokaler for vår virksomhet kommer vi inn i Nord-Norges fremste miljøbygg, noe som er helt sentralt for Sweco. Sweco har vært med å prosjektere bygget, og vi vet med sikkerhet at dette er noe av det fremste som er prosjektert og bygget i hele Norge mtp miljø, inneklima og energi fortsetter Kristiansen. – Det er også viktig for oss å finne et både ytre og indre arbeidsmiljø som våre ansatte vil trives i, og på den måten skape vekst og utvikling for oss som bedrift. Det å nå ha nye og friske lokaler i Tromsø sentrum har vært viktig for oss avslutter Kristiansen.

QB forteller at de er svært fornøyde med leieavtalen til Sweco, og forteller at det fortsatt er ledige arealer i det store nye bygget like ved Hålogaland Teater.

- QB begynner nå å fylles opp, men det er fortsatt ledige arealer av ulik størrelse, sier styreleder i Polarkanten AS Stig Tore Johnsen. – Arealene som fortsatt ikke er utleid er blant annet begge toppetasjene, som kan skilte med både takterrasse og fantastisk utsikt, sier Stig Tore Johnsen, som er styreleder ved Polarkanten AS.

Prosjektet QB, som er på 9.500 kvadratmeter, skal stå ferdig i løpet av januar 2017.