Ingrid Gerhardsen forteller at hun og broren nå skal åpne et kreativt kontor, som også skal fungere som et showroom samt være et lokale for arrangementer og workshops.

Åpning i januar

– Vi skal drive kontor der og samtidig leie ut kontorplasser til andre når lokalene er ferdig. Planen er at vi skal drive med forretningsvirksomhet og samtidig selge kunst og egenproduserte ting. Det skal være kreative mennesker som jobber der og vi skal lage et litt annerledes kontor med blant annet et playroom, sier Gerhardsen, som legger til at virksomheten har fått navnet G Interiør.

LES OGSÅ: Nasjonalt produksjonsselskap satser stort i Tromsø: – Vil bli et av våre største kontorer (for abonnenter)

27-åringen er selv interiørdesigner, mens broren er fotograf og i ferd med å utdanne seg innen webdesign. Mandag overtok de lokalene i Skippergata 26, og tirsdag begynte oppussingen, forteller hun.

– Vi håper å åpne i midten av januar, men det avhenger av håndverkerne. Oppussingen settes i gang ganske snart, så det eneste vi må få fikset da er ventilasjonen, sier Gerhardsen.

Inspirere til kreativitet

Både hun og broren har lenge hatt lyst til å lage et slikt nytt konsept i Tromsø.

– Vi har snakket om å gjøre dette lenge, og da muligheten med lokalene bydde seg, så klaffet plutselig alt. Vi vil lage et kreativt kontor hvor vi kan jobbe og samtidig ta imot turister og andre som ønsker å komme innom for å se hva de driver med. Vi ønsker å inspirere til kreativitet, sier hun.

– Tror du det er et marked for dette i Tromsø?

– Ja, det tror jeg. I min jobb som maler og interiørdesigner så vil jeg uansett ha et kontor, men jeg tror man kan tenke litt annerledes hva gjelder kontorlandskap og bli inspirert av kontorlandskapene fra utlandet som er litt kreative.