Det skriver selskapet i ei pressemelding.

Screen Story, som eies av Egmont-konsernet, er allerede etablert i Tromsø. De er teknisk leverandør av nyheter og sport for TV 2. De har nå overtatt tromsøselskapet 7minus Media, som ble startet i 2013 av Terje Rafaelsen.

– Spennende

– Jeg har drevet 7minus Media AS mye på egen hånd de siste tre årene. Derfor var det lett å si ja når muligheten kom om å få jobbe i et stort miljø med mye kunnskap og ekspertise, den nyeste teknologien og mange spennende oppdragsgivere i porteføljen. Nå ser jeg fram til å ta på meg mange nye og spennende oppgaver, sier Rafaelsen.

7minus Media har produsert og utviklet film- og TV-produksjoner for lokalt og nasjonalt næringsliv. Dette er noe Rafaelsen, som blir den nye lederen av Screen Story i Tromsø, lover at de skal fortsette med.

– De skal få et enda bedre produkt enn de har hatt, sier han.

Et av de største kontorene

Screen Story holder i dag til i Kaigata 4, og dette blir hovedkontoret for den nye satsingen.

– Vi har stor tro på Tromsø og Nord-Norge. Dette kommer til å bli et av våre største og viktigste kontorer. Rafaelsen har imponert oss med sitt arbeid i 7minus Media, og det var et naturlig førstevalg for oss å ønske ham til å lede vårt team og videre satsing i Tromsø. I tillegg til hans brede kompetanse innenfor fagfeltet, har han også god lokalkunnskap i regionen, sier administrerende direktør Tommy Aase i Screen story.

– Det er et stort og økende behov for levende bilder og video på nett. Der bedrifter gjerne anvendte trykksaker tidligere, er sosiale medier nå for mange blitt nummer én på både intern og ekstern kommunikasjon. Vi driver stort innen broadcasting, men der vi økte mest i fjor var i bedriftsmarkedet, sier Aase.