Innspillingen av sesong ni er i innspurten på et luksushotell i Mexico, med Triana Iglesias som programleder. I alt fem jenter og ti gutter skal konkurrere om hvem som blir lengst på luksushotellet.

Ikke kynisk spillestil

deltakerne: Fem jenter og ti gutter sjekker inn på «Paradise Hotel» i den niende sesongen av TV3-serien.

Tromsøgutten har planer om å bli eiendomsmegler, men først skal han bli realitykjendis i TV3s populære TV-serie som sendes utover vinteren og våren. Slik omtales han i TV3s deltakerpresentasjon:

– Selvsikker type fra det iskalde nord. Er eventyrlysten og sier aldri nei til en fest. Eller to. Vordende eiendomsmegler Jonas sier han vil unngå å legge seg på en kynisk spillestil – han ønsker seg jo tross alt venner – ikke fiender. Han skal forsøke å vise seg fram, og å være så alfa at ingen andre kan kødde med ham.

Bortsett fra sesong åtte har det vært deltakere fra Tromsø eller med tilhørighet til Tromsø hver sesong. Lene Sortevik fra Tromsø kom ifølge Wikipedia til finalen da hun deltok i den første sesongen av «Paradise Hotel Norge» i 2009.

Romantikk og intriger

Deltakerne sjekker inn på samme hotell som i fjor, da hotellet var helt nytt. Til Se og Hør sier pressekontakt Andreas Framnes i TV3 at årets sesong byr på det «Paradise Hotel»-fansen vil ha; drama, romantikk, intriger, allianser og vanskelige valg. Det manglet visst ikke på interessen for å delta.

– Deltakerne er håndplukket ut av en skyhøy bunke med søknader, sier Framnes til kjendisbladet.

«Parseremoni»

– Forutsetningen for å få bli med videre i konkurransen, er at man finner en partner av det motsatte kjønn som vil dele hotellrom med deg den kommende uken. Om en deltaker ikke klarer, dette må vedkommende flytte inn på det såkalte solorommet, og har én uke på seg til å overtale en annen deltaker til å bytte. Hver uke må en deltaker forlate serien etter en såkalt «parseremoni», og en ny deltaker får sjansen til å komme til «paradiset», ifølge Wikipedia.

«Paradise Hotel» har sesongpremière mandag 13. mars.