I løpet av 2017 vil treningskjeden Sky Fitness utvide fra et lokal i sentrum, til minst to til i Tromsø. Et vil være i Tromsdalen og åpne i august, mens det andre vil åpne allerede 22. april på Sorgenfri.

Kapasiteten sprengt

– Det bygges tross alt en helt ny bydel her, og vi har som mål å være der folk bor. Ved å ekspandere til flere bydeler, vil kundene våre få tilgang på alle sentrene. Dermed kan de veksle mellom sentrene etter behov. Kapasiteten vår i sentrum er sprengt, så dette er helt klart rett tidspunkt for å åpne et nytt senter, sier daglig leder i Sky Fitness Tromsø, Mats Ola Martinsen.

Arbeidet i de nye lokalene gikk i gang forrige uke, og det er en god del arbeid som gjenstår. De slipper unna de helt voldsomme fasadeendringene på lokalene, men vil sette inn et ekstra vindu slik at kundene kan nyte utsikten. Deres nærmeste konkurrent ligger heller ikke langt unna. Evo har nemlig et senter på Bjerkaker. Martinsen er ikke bekymret for konkurransen.

Åpner også i Tromsdalen

Martinsen avslører at de ser på to nye lokaler i Tromsdalen for tiden, men har ikke signert noen kontrakter ennå. iTromsø har skrevet mye om problemene deres ved etableringen i Tromsdalen. Statens vegvesen vil ikke godkjenne ut- og innkjørselen til senteret, og åpningen ble i fjor utsatt på ubestemt tid.

– Vi skal åpne i august i Tromsdalen, uavhengig av hva som skjer med lokalet vårt under brua. Om det ordner seg der, så blir det et supplement til de eksisterende sentrene, sier Martinsen.