Mandag braker årets utgave av Paradise Hotel løs med første episode på TV3. Jonas Andersen (23), som er eneste deltaker fra Tromsø, har allerede rukket å ha blitt gjenkjent på byen.

– Vi var ute en tur på byen i Oslo i går. Da var det folk som kom bort til oss for å hilse. Jeg har nok blitt gjenkjent et par ganger, sier Andersen.

Allerede i Se og Hør

Men det er ikke bare som deltaker i Paradise Hotel Andersen får oppmerksomhet for. Etter et nylig brudd med Paradise-kjendis Iselin Michelsen har tromsøværingen allerede havnet i sladderbladet Se og Hør.

– Det er temmelig surrealistisk å havne der fordi man har slått opp med kjæreste, men hun er jo kjent. Jeg visste at det ble ett eller annet, sier deltakeren, som avviser at bruddet kom fordi han skulle være singel på hotellet.

– Vi gikk vel litt for raskt inn i forholdet og passet ikke godt sammen. Men det er nok en fordel å være singel når man sjekker inn på Paradise. Det er vel ikke et kriterium, men det burde kanskje være det.

Streng kontrakt

Innspillingen av oppholdet på Paradise Hotel i Mexico er selvsagt unnagjort, og Andersen gleder seg til reaksjonene etter premièren tirsdag.

Likevel kan han ikke røpe noe av det som kommer til å skje med han i serien.

– Det er veldig strengt. Jeg kan ikke uttale meg om noe som kommer på TV, sier Andersen, som har sett veldig lite av Paradise Hotel tidligere på TV.

deltakerne: Fem jenter og ti gutter sjekker inn på «Paradise Hotel» i den niende sesongen av TV3-serien. Foto: Rune Bendiksen

– Jeg er ikke noe fan, men har sett litt her og der. Det er et underholdende program om ungdommer med høy selvtillit som drikker seg dritings hver dag. Det er gøy reality med intriger og drama.

Mange gode venner

Det han derimot kan si er at han har hatt et veldig gøy opphold og fått mange gode venner blant deltakerne.

– Jeg prøver å holde stilen min med tromsøværing oppe når jeg er der. Jeg er jo født og oppvokst i Tromsdalen, selv om jeg nå bor i Oslo.

– Er du klar for å bli kalt «Paradise-Jonas»?– Haha. Jeg har vel ikke noe valg.

«selvsikker»: Ifølge TV3 beskrives tromsøgutten Jonas Andersen som en «selvsikker kar som elsker en real fest. Den kommende eiendomsmegleren ønsker å vise seg fram, men vil unngå en kynisk spillestil inne på hotellet». Foto: Rune Bendiksen