1.100 personer var innom The Edge i Tromsø da storsalen ble forvandlet til et spektakulært dansegulv lørdag.

Med blant annet Röyksopp på lineupen, omfavnet tromsøværingene konseptet og danset helt til 03.15 natt til søndag.

– Det er det kuleste vi har gjort. Vi har aldri hatt så mange på dansegulvet før, sier hotelldirektør, Øyvind Alapnes til iTromsø.

To ganger i året

Nyetableringen av festivalen har riktignok kostet en del for hotellet som gjør at de ender opp på minussiden, men det hele er verdt det med tanke på videreføringen, ifølge Alapnes.

– Det var veldig viktig for oss å vise folk hva dette var og hvor kult det kan være. Vi fikk enormt gode tilbakemeldinger som gjør at vi vil videreføre dette og vurdere om vi kan gjennomføre det to ganger i året.

– Kan det være aktuelt å gjennomføre dette allerede nå til høsten?– Vi leker med tanken, men det er en del som skal på plass før vi får det til. Det ligger ekstremt mye jobb bak dette, men nå har vi energien til å fortsette, sier Alapnes.

Avsluttet med Röyksopp

Med artister som Charlotte Thorstvedt, Finnebassen, Alex J, Rünther og Röyksopp, ble det glohett stemning på hotellet på lørdag.

– En del av DJ-ene vi hadde her holder høyt internasjonalt nivå, noen er mer kjent i utlandet enn de er her hjemme. Men jeg må si at det toppet seg med Röyksopp på slutten, hvor vi fikk høre dem spille ting de selv liker og ikke bare det de spiller når de vanligvis har konsert, sier Alapnes.