– Jeg kjenner ikke til hva som har skjedd nå, men vet at det er kommet et krav om ekstraordinært årsmøte. Det er sånn at loven sier at hvis en tredjedel av de stemmeberettigede medlemmene krever et slikt møte, så skal det gjennomføres. Jeg har skjønt at dette har blitt gjort, og at man har samlet underskrifter fra en tredjedel: Da må styret behandle det, sier hun.

Ofstad forutsetter at styret vil behandle saken innenfor en fornuftig tidsramme.

15. juni har klubben invitert til medlemsmøte.

– Man kan bruke muligheten et slikt møte tilbyr til å snakke med ledelsen om saken, sier Ofstad.

– Det har vært mye konflikt og uro i klubben den siste tiden. Har idrettskretsen gjort seg noen tanker om hva dette betyr for medlemmene i klubben, og da særlig de yngre medlemmene?

– Det slik at det fra tid til annen er mange ulike meninger og konflikter i idretten. Den er stor og mangfoldig, og da blir det slik. Samtidig har det vært ekstra mye av det i ryttersportklubben den senere tiden. De voksne i klubben må håndtere dette slik at man legger opp til det beste for dem som er medlemmer og driver med ryttersport. Man må ha fokus på sporten. Idrettskretsen kan ikke gå inn her, det er klubben selv som må rydde opp, svarer Ofstad.