Det er Roman Galaibo som står bak det nye utestedet som er todelt. På formiddagen skal det være lunsjservering, om kvelden er det mulig å få en øl eller et glass vin i den innerste delen av lokalene. Og når været tillater det, blir det uteservering i huken mot Storgata.

LES OGSÅ: Etter to år på Jekta, legger nå skobutikken ned (for abonnenter)

Alt fra grunnen

Innehaveren opplyser at Koselig lager all maten selv – fra bakevarer til paier og smørbrød.

– Vi satser på at gjestene skal kunne nyte en rask lunsj uten å måtte bestille mat og drikke. Alt serveres over disk hos oss, sier Roman Galaibo.

bakeri: Her holder Koselig til – i de gamle lokalene til Nøstmyr Bakeri.

De siste årene har en rekke utesteder hatt tilhold i Nøstmyr-lokalene. Nå satser Koselig på at deres konsept skal fungere.

Hjemmekoselig

Trioen Reidun Andersen (76), Birgit Nilsen (63) og Jack-Arne Giæver Nilsen (64) droppet innom utestedet og fant seg umiddelbart til rette.

LES OGSÅ: Dette er planene for Knoll og Tott-bygget (for abonnenter)

– Her lukter det som i gamle dager da Nøstmyr solgte kaker og wienerbrød og byens beste mokkais. Dette er en plass jeg vil besøke igjen – ikke minst som følge av den koselige atmosfæren og utsikten mot byens hovedgate, sier Giæver Nilsen.