– Vi har drevet butikken i Tromsø i over to år og har kun hatt godteri i butikken. Vi ser at det er litt for smalt, og vi får ikke til å drive butikken så lønnsomt som vi hadde håpet. Nå har vi fått tak i mye større lokaler der vi skal utvide konseptet, sier Robert Chitussi, en av eierne av Godteland på Jekta.

Pusser opp

De er godt i gang med oppussing av lokalene de skal inn, som ligger like ved Dressmann XXL og Clas Ohlsson.

– Den nye butikken er på 160 kvadratmeter, mens den vi har vært i, bare er 60 kvadratmeter. Det blir to og en halv gang så stort. Vi skal ha yoghurtis, milkshakes, frappe og mye spennende. I tillegg jobber kjeden med nye, spennende ting, som vi ikke kan avsløre ennå. Det blir, ikke kafédrift, men et vi skal ha tre-fire bord med ti-femten sitteplasser, forklarer Chitussi.

Åpner for ny leietaker

Nå venter de på nye maskiner og lys.

– Hvis alt går etter planen, så åpner vi i slutten av neste uke. Vi tror det blir spennende. Selv om ikke omsetningen har levd helt opp til forventningene, så ønsker vi ikke å gi opp, sier Chitussi.

Det er ikke klart hva som skal inn i lokalene der Godteland har holdt til, i andre etasje, mellom butikkene Body Shop og Monki.