Melissa (30) forfremmet i Sjømatrådet: På plass i Sør-Korea

Melissa Gotliebsen (30) går fra stillingen som markedsrådgiver ved Sjømatrådets Tromsø-kontor, til å bli prosjektleder for det statlig eide selskapet i Sør-Korea.

UTSENDING: Melissa Gotliebsen (30) blir prosjektleder for Sjømatrådet i Sør-Korea. Foto: Sjømatrådet

pluss

I en pressemelding opplyser organisasjonen at Gotliebsen har en master i markedsføring og ledelse med fiskerifag fra UiT. De siste årene har hun jobbet som markedsrådgiver hos Sjømatrådet.

Kutt i organisasjonen

Forfremmelsen skjer samtidig som Sjømatrådet er inne i en omfattende endringsprosess, som blant annet har bestått av en kuttrunde, grunnet betydelig lavere inntekter. 12 personer fikk nylig innvilget sluttpakke, ifølge Nord24.

Kommunikasjonsrådgiver Anette Grøttland Zimowski opplyser at Gotliebsen var i prosessen for den nye stillingen før kuttrunden startet i høst.

– Hele markedsavdelinga har blitt omstrukturert, og alle i avdelinga har fått nye ansvarsområder. Stillinga Gotliebsen kommer fra vil ikke bli erstattet, sier hun.

– Spennende

I pressemeldingen fra Sjømatrådet sier Gotliebsen følgende om sin nye jobb:

– Det er en utrolig spennende mulighet for meg å kunne jobbe i et slikt dynamisk marked med potensial for vekst, og jeg er veldig glad for å være på plass i Korea. Nå ønsker jeg å ta med meg de erfaringene jeg har opparbeidet gjennom arbeid med andre marked og arter, og kunne styrke vår satsing her i det koreanske markedet.

Sjømatrådet skriver også at de har stor tro på vekstmuligheter i den sørkoreanske markedet. Sjømatrådet har ikke tidligere hatt lokal tilstedeværelse i landet.