Storm fikk en drømmeåpning i går med 82-48 mot Fyllingen, og fortsatte den fantastiske starten med storseier over Jets fra Trondheim.

Slik var kampen underveis:

Sterk start av Storm! Leder 17-7 når første periode er litt over halvspilt. Meget god åpning av Storm, som ser ut til å kunne ta sin andre strake seier.

Dette ser ut til å gå Storms vei; Nidaros har ingenting å stille opp med! Storm leder 30-9 like før slutt i 1. periode.

Der er første periode over, og Kenneth Webbs menn leder 30-9 over et meget svakt Nidaros Jets-lag. Casiem Drummond har satt 12 poeng, Kiril Raykov står med syv, mens Aslak Smalås har satt to trepoengere og har seks poeng.

Snart tre minutter spilt av andre periode. Storm leder har gjort mange bytter, og leder nå 37-13. Akkurat nå er Drummond, Mikkelson, Mihaylov, Bangsund og Baiden på banen for Storm.

Jets bedre med nå. Det står 18-39 etter en svak periode for Storm.

Man kan trygt si at Storm har gått ut i hundre her nå. Med fire minutter igjen av 2. perdiode har Storm 41 poeng, og er med det like bak et skjema til 100 poeng.

Drummond er i lekent humør, og setter to nye poeng! Nå har Storm 49 poeng med 1.10 igjen av 2. periode. Får vi tresifret i Storms andre kamp for sesongen?

Deter pause, og Storm har nøyaktig dobbelt så mange poeng som "hjemmelaget" fra Trondheim. Storm har 50, og er med det i rute til 100 poeng. Nidaros Jets står med 25 poeng, og ser ut som et lag som vil slite i bunnstriden sammen med Fyllingen, som ble rundspilt av Storm i går.

Vi er i gang igjen i Bergen. To straffer til Nidaros etter et halvt minutt. Storm er tilbake med førstefemmeren Drummond, Smalås, Lange, Lee og Raykov.

Jets-spiller Jones har bestemt seg for å skru på gassen nå. Står med 16 poeng, mens Storm fortsatt ikke har scoret. 31-50

Hittil i perioden står det noe overraskende 11-4 til Jets, men dette har Storm uansett kontroll på.

Halvannet minutt igjen, Storm leder 65-42.

Da går sluttsignalet for 3. periode, og Storm maner frem en sluttspurt som gir dem 73-47 før siste periode. Vi krysser fingrene for 27 poeng de siste ti minuttene, så Storm kommer seg over 100.

4. periode er i gang.

Snart halvspilt i 4. periode, og dette er ikke noe annet enn en transportetappe. 80-55, og meget lite spenning i Bergen for øyeblikket.

Halvannet minutt igjen, og Jones dunker inn to Jets-poeng. 88-59 til Storm, og det blir neppe 100 poeng denne gang.

Kampen er over! 91-64 og Storm tar en ny seier.