18 år gamle Aas ble den store helten da TIL 3 vant 3-2 borte mot Krokelvdalen onsdag kveld i en kamp i årets svært jevne 4.-divisjon.

Seieren fører til at TIL 3 leder med tre poeng ned til TUIL 2 når kun to serierunder gjenstår.

- Artig å score to mål, men det viktigste av alt er at vi tok tre poeng. Nå har vi et bra utgangspunkt for å rykke opp, sier Peter Aas.

Snudde kampen

Tidligere FK Senja- og TUIL-spiller Mats Tunstad ga Krokelvdalen ledelsen etter halvspilt første omgang, men Peter Aas utlignet for TIL 3 kun minuttet etter.

Midtstopper Henrik Carlyle ga TIL 3 ledelse, før samme Aas økte TIL-ledelsen til 3-1.

Erlend Bratland reduserte midtveis i 2.-omgang, men TIL 3 holdt unna og vant kampen.

To bortekamper

Dermed trenger TIL 3 maksimalt fire poeng på de siste to kampene for å sikre opprykk.

To bortekamper gjenstår for laget - mot Bardufoss og Fløya 2, som begge er på nedre halvdel av tabellen.

- Vi må bare fortsette å kjøre på og ikke ta lett på de siste kampene. Det har vært mange overraskende resultater i 4.-divisjon, sier Peter Aas.