Torsdag sluttet administrativ leder for breddeavdelingen i TIL, Ronny Slettmo, på dagen, skriver avisa Nordlys.

Verken Slettmo eller TIL-direktør Ulf Johansen ønsker å kommentere overfor Nordlys nøyaktig hvorfor han slutter på dagen, men etter det avisa erfarer skal Slettmo ha reagert på "klubbens reaksjonsform i en sak som blant annet omhandler "fisking" av unge spillere i klubbens breddeavdeling".

Første

Slettmo ble ansatt som breddesjef den 1. januar i år. Da som den første heltidsansatte administrative leder av breddeavdelingen i klubben noen gang.

– Den viktigste oppgaven for min del blir faktisk å se alle medlemmene og verdsette dem på en ordentlig måte. Klubben har ikke brukt så mye tid på breddeavdelingen tidligere, det har mer vært en fjern utpost. Jeg skal være med og ta breddeavdelingen fremover og få klubben til å fremstå mer enhetlig, sa Slettmo til iTromsø da.

- Produsere minner

Han har vært opptatt av at de som er tilknyttet TIL skal ha gode opplevelser både på og utenfor fotballbanen, og han har hatt fokus på de gode opplevelsene for spillerne.

- Vi vil produsere minner for livet, sa han til iTromsø 13. januar.

Slettmo stilte seg også kritisk til jaget etter dyrt og flott utstyr i barneidretten, som VG satte fokus på tidligere i år.