Da Greuther Fürth gikk til pause med 2-0 i fredagens kamp mot Kaiserslautern så det ut til at ”Rote Teufel” skulle ryke på en ny smell, og havne enda lenger bak i kampen om opprykk til 1. Bundesliga.

Men Jenssens lag satte inn en voldsom sluttspurt med drøye 20 minutter igjen. Først scoret Kacper Przybylko etter 68 minutter, og med det var håpet om poeng tilbake i Kaiserslautern-laget.

Tre mål på fem minutter

Med ti minutter igjen startet målfesten. Tim Heubach (81), Przybylko (83) og Maurice Deville (86) satte inn tre kjappe scoringer på seks minutter, og sørget for at 2-0 hadde blitt til 2-4.

- Fotball er uforståelig. Vi vinner 4-2 etter 4 mål på 20 minutter, skriver Jenssen på Twitter.

Han leverte selv en målgivende pasning til Kacper Przybylko da han satte inn 3-2 etter 83 minutter.

Klatret to plasser

Sebastian Freis scoret begge målene for Greuther Fürth.

Seieren betyr at Kaiserslautern foreløpig klatret to plasser på tabellen, og akkurat nå er Jenssens lag syv poeng bak RB Leipzig, laget som innehar 2.-plassen som gir opprykk. Neste helg møter Kaiserslautern St. Pauli på hjemmebane.