Etter en strålende helg med seks poeng av seks mulige skulle Sjarmtrollan krone verket med å slå rivalen Nordpolen i den siste kampen i Breivikahallen.

Og det startet så lovende da Lars Henrik Andreassen smalt inn 1-0 etter tre minutter, men kun sekunder senere utlignet Erik Sommervold for gjestene.

I resten av omgangen bølget det frem og tilbake, men det var Sjarmtrollan som hadde de fleste og største sjansene. Kun er meget opplagt Christian Larssen i Nordpolen-buret hindret pauseledelse til Andreassen og co.

Overtallsspill

Etter hvilen var det ofotingene som fikk den beste starten da Sommervold sendte Nordpolen i ledelsen på et straffespark, men så startet stormløpet fra Sjarmtrollan.

Skudd på skudd på skudd ble avfyrt, men uten tellende resultat. Derfor valgte "Trollan" å ta ut keeper Jørgen Vik med fire minutter igjen på klokka for å få spille overtall, og da ga tellende resultat to minutter før slutt.

Da lagde Nordpolen sitt sjette frispark i omgangen, og dermed fikk Milos Vucenovic muligheten fra ti meter. Duellen med Nordpolen-keeper Larssen vant Sjarmtrollan-spissen, og det sang i nettmaskene til 2-2.

Tverrliggertreff av Løva

Men ett poeng var to for lite, og "Trollan" fortsatte i overtall for å få et seiersmål. Andreas Løvland var uhyre nære da han traff tverrliggeren, men nærmere kom de aldri og dermed endte det hele med 2-2.

Uansett har det vært en god helg for byens beste futsallag med syv poeng av ni mulige. I fredagens kamp vant de 4-3 mot Vesterålen, mens det ble en knusende overlegen 9-1-seier mot nyopprykkede Krohnsminde fra Bergen i går.

Sjarmtrollan er dermed nummer fire på tabellen som Vesterålen topper. De har 15 poeng og leder med tre ned til Grorud, men hovedstadslaget har riktignok tre kamper på gode på serielederen.

Neste serierunde spilles i Oslo førstekommende helg, og der skal Sjarmtrollan opp mot Nidaros og Vegakameratene.