Milos Vucenovic er rett og slett helt ustoppelig for motstanderlagene årets futsalsesong. Nå har Kirkenes-spissen scoret i seks strake kamper på rad og troner øverst på toppscorerlisten med 16 mål denne sesongen.

- Milos tute og kjøre videre han, og det ser ut som han han koser seg når han spiller og synes det er gøy med futsal. I dag synes jeg han er utrolig god i den defensive jobben og gjør en kjempeinnsats der også, sier Sjarmtrollan-trener Simen Johansen.

Vucenovic ligger godt an til å bli årets toppscorer i eliteserien, men akkurat det er ikke det viktigste for Johansen.

- Jeg er ikke så opphengt i statistikker, men det gir likevel en pekepinn på hva man har prestert. Jeg er langt mer opptatt av gode prestasjoner og at spillerne gjør de riktige valgene underveis i kampen, sier treneren.

- Strålende innsats av gutta

Sist gang lagene møttes ble det kun ett poeng til Sjarmtrollan etter å ha spilt 2-2. I dag var det fullstendig overkjøring, og tromsølaget ga seg ikke før det sto 5-0 på resultattavla.

- Jeg synes hele laget legger ned en strålende innsats, så i dag kan jeg umulig klage på noe som helst og er svært fornøyd med det gutta presterte, sier Johansen.

Toppen av tabellen

Dagens seier førte "Trollan" helt til topps på tabellen, uten at Johansen tar av den grunn.

- Det er klart det er gøy å være med og kjempe helt i toppen, men det handler igjen om gode prestasjoner. Vi kan ikke si oss fornøyd med dette og må bare kjøre på videre, sier Johansen.

I morgen møter Sjarmtrollan et annet nordnorsk lag, nemlig Vesterålen i Sortlandshallen.