Vucenovic scoret til sammen fire mål på de tre kampene hjemme i Breivikahallen i helgen.

Dessverre for Vucenovic og Sjarmtrollan holdt det kun til fire poeng totalt, da de rotet bort en seieren mot Pumas på søndag med 25 sekunder igjen å spille, i kampen som endte 3–3.

– Det holder ikke. Det er altfor dårlig av oss. Vi har en fin ledelse og gir vekk poengene. Jeg synes vi spiller en god kamp og jeg er rimelig forbannet akkurat nå, sier Milos Vucenovic til iTromsø.

Han er nå oppe i 23 mål på 13 kamper.

– Vi får se om det holder til å bli toppscorer til slutt. Men jeg vinner mye heller kamper enn at jeg scorer. I dag skulle vi ha vunnet 3-1, så det er det mest irriterende, sier 27-åringen.

– Følger med

Landslagssjef i futsal, Esten O. Sæther, sier han har fulgt mye med på Vucenovic den siste tiden.

– Jeg har fulgt med på Milos i mange år nå og han er en fantastisk avslutter og absolutt en av de beste spillerne med mann i rygg. Han har vært skarp og fin i år og har vært vurdert. Det kommer han også til å bli i fortsettelsen, sier Esten O. Sæther til iTromsø.

Men han mener Vucenovic har en utfordring på farten.

– Det store spørsmålet er hvor god han er defensivt når det åpner seg store bak han. Det er en felles utfordring for store, sterke spillere. De etterlater seg mye rom. Forskjellen fra klubbfotball til landslagsfotball er først og fremst tempo. Det er ikke så lett å se nå hvor stor den forskjellen er, sier Sæther.

For landslagssjefen er ikke i tvil om at nivået er betydelig høyere internasjonalt.

– Det er et hakk opp, men vi kommer til å fortsette å vurdere Milos, så god er han. Det er dermed ikke sagt at om du er toppscorer i eliteserien i Norge, at du er god nok for landslaget. Vi har hatt tilsvarende spillere de siste årene, der vi har testet toppscorer på landslaget, men der tempo har vært en utfordring. Det eneste jeg kan si er at Milos bare må fortsette å score mål og vise seg fram, så kan det hende at muligheten kommer, sier Esten O. Sæther.

– En bonus

Vucenovic har selv en drøm om å spille på landslaget en dag.

– Det har jeg også sagt tidligere, men det er profesjonelle folk som tar ut laget, så det får bli deres sak. Jeg spiller for et fantastisk lag med fantastiske gutter og Sjarmtrollan er alt jeg tenker og fokuserer på. Så får landslaget heller bli en bonus hvis det skjer, sier Milos Vucenovic.