TIL møter Alta i Finnmarkshallen klokken 19.00, og oppgjøret ble vist via Altaposten.

Oppgjøret endte med TIL-seier 3-2 etter at Mikael Norø Ingebrigtsen avgjorde på overtid.

Likefullt ble det overskygget av at både Runar Espejord og Simen Wangberg ble skadet tidlig.

- Både Runar og Simen er på legevakta, og sistnevnte har nok knekt et ribbein. Runar holdt på å besvime, sa Bård Flovik til Altaposten etter kampen.

Han erkjenner at mye må bli bedre selv om laget vant.

- Vi er for rusten bakover, og har for dårlig balanse i laget i perioder, sier Flovik til Altaposten.

Dette skrev vi før kampen:

Oppgjøret arrangeres som en markering av at det er lagt nytt kunstgressdekke i hallen som er fast hjemmebane for Alta, som denne sesongen spiller i 2.-divisjon.

Tre av TIL-spillerne som starter for TIL i kveld har også spilt for Alta. Hans Norbye, Jonas Johansen og Magnus Andersen.

TIL startet med følgende lag: Gudmund Taksdal Kongshavn, Lasse Nilsen, Simen Wangberg, Henrik Gjesdal, Hans Norbye, Marcus Hansson, Jonas Johansen, Gjermund Åsen, Magnus Andersen, Mikael Norø Ingebrigtsen, Runar Espejord.

Vi oppdaterte her med de viktigste hendelsene fra oppgjøret.

Alta-TIL 2-3 SLUTT

1. omgang:

* 1-0! Sjokkåpning av Alta. Hans Norbye gir bort ballen etter ett minutt. Mathias Dahl Abelsen gjør 1-0 etter drøye minuttet.

* Runar Espejord ligger nede. En elendig start for Gutan.

* Det ser ut til at Espejord må byttes ut. Trolig er det Thomas Lehne Olsen som kommer inn.

* Sju minutter ut i kampen er det Gjermund Åsen som blir liggende nede, men fortsetter.

* TIL tar med kontroll etter en åpning preget av målet og to skader. Wangberg header utenfor etter en corner.

* Wangberg er tredje TIL-spiller som ligger nede. Og vi har bare spilt i 13 minutter...

* TIL-kapteinen blir liggende, og holder seg til hodet. Dette ser ikke bra ut. Må hjelpes av banen etter det som ser ut som en ribbensskade. Magnar Ødegaard kommer inn.

* TIL nære på etter en corner, men Alta er like nære å øke ledelsen minuttet senere.

* Halvspilt førsteomgang og TIL har ikke klart å styre kampen mer enn i få øyeblikk.

* Henrik Gjesdal blir sparket ned, og Alta-spilleren får gult kort. Bård Flovik er forbannet på sidelinja.

* Norbye blir lurt på siden og Alta kommer alene med Kongshavn på skrått hold. Redder greit.

* 1-1! Thomas Lehne Olsen setter ballen i mål etter flott forspill av Magnus Andersen.

* TIL har tatt over kampen etter scoringen.

* 2-1! TIL svikter igjen. Svein Ove Thomassen kommer alene igjennom og spiller Magnus Nikolaisen på tomt mål etter 37 minutter. Virker for enkelt.

* Alta nære å øke ledelsen til 3-1 etter frispark av Thomassen.

* To divisjoner forskjell på lagene, men akkurat det er lite synlig i de første 45 minuttene.

* I det lagene går til pause har TIL mildt sagt en del å snakke om i garderoben. Greit for Gutan å vite at det enda bare er januar.

2. omgang:

* TIL har gjort flere bytter i pausen. Fiilip Loncaric har kommet inn for Gudmund Taksdal Kongshavn. Jostein Gundersen inn for Hans Norbye. Elias Skogvoll inn for Magnus Andersen.

* Runar Espejord er sendt på legevakta etter hodeskaden han fikk i første omgang.

* Lehne Olsen jakter en lang ball og er nære ved å score.

* Fredrik Michalsen byttes inn for Gjermund Åsen etter 55 minutter.

* Timen spilt i Finnmarkshallen, og TIL sliter med å skape noe som helst.

* Lehne Olsen byttet ut, og har fått støttebandasje på låret. Mulig strekk. Hans Norbye inne igjen etter 65 minutter. Ser ut som Norø Ingebrigtsen spiller spiss.

* Vegard Braaten nære ved å sende Alta opp i 3-1 etter 70 minutter. Det svikter igjen i forsvaret hos TIL.

* 2-2! Jonas Johansen scorer etter et flott raid av Mikael Norø Ingebrigtsen. Hel volley og utligning. Nesten mot spillets gang etter 72 minutter.

* Minuttet senere ligger Ødegaard nede. TIL har ikke flere innbyttere igjen, og sliter dersom han blir skadet.

* Ødegaard er på beina igjen.

* Lite som skjer på banen de siste minuttene. Mest stillingskrig.

* Gjesdal mister ballen til Nikolaisen som medfører en stor mulighet til Alta.

* På overtid nå, og lite som tyder på at det skal bli noe lag som får et vinnermål.

* 2-3! Mikael Norø Ingebrigtsen skulle ikke ha noe av det. Avgjør etter en flott prestasjon.