TIL møter Glimt til sin fjerde treningskamp for sesongen, og denne viser vi i samarbeid med NRK.

Etter å ha møtt 2.-divisjonslagene Finnsnes, TUIL og Alta er dette den første virkelige testen for Gutan.

Vi oppdaterer her fra kampstart klokken 17.00:

90 (+3) min: Slutt. Solid seier til TIL. Vant meget komfortabelt. Flott scoring av Mikael Norø Ingebrigtsen. Holdt Glimt til kun en sjanse og meget solid forsvarsspill av Bård Floviks menn. En solid og fortjent seier. Så lite til nysigneringen Moussa, men blir spennende å følge med videre.

90 (+2) min: Glimt får klarert. Gjesdal, som har kommet inn, stopper overgangen.

90 (+1) min: Ny corner til TIL. Ender med ny corner.

90 min: Frisparket ender med corner, som klareres.

90 min: Moussa viser seg fram! River og sliter, kommer seg løs fra Brede Moe, blir felt av Bocar Seck i det han er på vei alene igjennom. Soleklart rødt kort! Men dommeren dømmer kun frispark. Sterkt av tunisieren, som viser noen av sine kvaliteter, den enorme styrken!

88 min: Glimt lemper opp. Jakter scoring, men er ikke særlig nære.

85 min: Første Glimt-sjanse. Sønnen til trener Aasmund Bjørkan, Fredrik Andre har kommet inn, kommer igjennom, skyter på mål, men Kongshavn redder. Frisk av unggutten.

83 min: Dobbeltbytte. Elias Skogvoll erstatter Jonas Johansen. Fredrik Michalsen kommer inn for Mikael Norø Ingebrigtsen.

83 min: Lite som skjer i Nordlandshallen nå. Ingen av lagene greier å skape noen særlig sjanser.

80 min: Passert 80 minutter. Lite som tyder på Glimt-scoring.

77 min: Glimt kommer rundt, får slått inn, Kongshavn avverger fare, bokser ut Sterk til kast.

76 min: Det er Jonas Johansen som tar det som er av TILs frispark. Legget ender med offside.

74 min: Sett lite til Moussa det første kvarteret i TIL-drakt. Gitt og tatt litt juling, men TIL har slitt med å skape sjanser. Glimt fortsatt uten en eneste sjanse!

72 min: Spillet i gang. Glimt gjort et par tre bytter.

70 min: Ny kollisjon. Moussa og en Glimt-spiller ligger nede.

69 min: Corneren til Glimt ender hos Olsen, som upresset smeller til fra 15 meter med høyrefoten, men til side for mål.

68 min: Wangberg som ble skadet i sist kamp mot Alta, er nede igjen. Får seg en trøkk i nakken. La oss håpe det går bra med kapteinen, som får en ispose på nakken.

68 min: Nære på for Norø Ingebrigtsen, setter fart, drar seg forbi to spillere, men stoppes av siste forsvarer like før han er helt igjennom alene med keeper igjen.

67 min: Landus skudd blokkeres. TIL fortsetter å holde presset oppe.

66 min: Olsen er ufin mot Mikael. Gult kort til Olsen.

65 min: Andersen slår inn mot Moussa, men Glimt klarerer.

64 min: Johansen slår et meget godt legg, men ingen TIL-spillere greier stusse den inn. Der burde det vært nok en scoring.

63 min: Bocar Seck som var på prøvespill for TIL i 2014, kommer inn. Han er nå på prøvespill for Glimt.

61 min: Skuddet fra Jonas Johansen fra vel 25 meter, har fin bue, men går over mål.

60 min: Andersen sparkes ned av Bjørnbak. Frispark til TIL i meget god posisjon utenfor 16-meteren.

58 min: Der kommer Sofien Moussa inn. Åsen går ut.

58 min: Espejord i offside.

56 min: Sofien Moussa tar på seg drakten på sidelinja. Snart klart for TIL-debuten for tunisirien, som signerte for TIL tidligere denne uka.

54 min: Innlegg fra Glimt. Keepermat for Kongshavn.

52 min: Glimt sliter fortsatt med å skape noe mot TIL.

48 min: Bra legg fra Åsen mot Espejord! Kommer opp og header like til side for mål! Der burde det stått 0-2! Får stå alene på to meters hold!

46 min: TIL gjør to bytter i pausen. Gudmund Taksdal Kongshavn erstatter Filip Loncaric i mål. Hans Norbye har kommet inn for Magnar Ødegaard og Gundersen er flyttet inn fra back til stopper.

TIL-trener Bård Flovik var godt fornøyd med 1. omgangen.

- Vi jobber med en del elementer og er fornøyd med spillet vårt. Vi skaper 3-4 sjanser på bortebane mot et spillende Glimt-lag, som vi holder til så å si null målsjanser, det må vi være fornøyd med. Jeg er veldig fornøyd med relasjonen mellom Gjermund og Runar på topp, sier Flovik til NRK.

Samtidig varsler han endringer.

- Vi blir lott for lav mot slutten og må bli mer aggressive i press. Vi kommer til å gjøre to endringer i pausen, bytte keeper og en i bakre ledd, så to bytter til 10-15 minutter i omgangen.

At Mikael Norø Ingebrigtsen sendte TIL i ledelsen, overrasket ikke TIL-treneren.

- Han er utrolig skapende og står ofte bak målene TIL scorer, så det er ingen tilfeldighet.

TIL-aktuelle Morten Gamst Pedersen følger kampen fra tribunen, men på spørsmål om han kommer inn, måtte Flovik bare flire.

- Nei, han kommer ikke inn. Han har ikke vår drakt på seg i dag, humrer hanb.

45 min: Pause. TIL har vært klart best. Glimt har ikke hatt ett skudd på mål. En solid 1. omgang av "Gutan", der Mikael Norø Ingebrigtsen har vært den store forskjellen mellom lagene.

43 min: Slås inn mot Azemi, men headingen under press går over. Ender med corner.

41 min: Jonas Johansen mister. Glimt holder på å få en kjempesjanse.

40 min: Gundersen har klart seg bra. Artig å se!

36 min: Glimt får avsluttet, men Gundersen blokkerer! Solid!

33 min: Det har ikke vært mange sjanser, men TIL har helt klart startet best. Glimt virker rimelig tafatte og TIL har god kontroll.

31 min: Herlig spill av Landu-Landu! Løper opp Azemi, viser muskler, trøkker til og stopper kontring med en solid takling.

30 min: Nilsen på raid. Fart og vilje i kontringen, men stoppes til slutt. Innkast nede ved hjørneflagget.

29 min: Glimt sliter med å skape noe mot TIL, som har forsvart seg bra. Solid start av "Gutan".

25 min: Wangberg i duell med Azemi. Blir ikke corner, men frispark til TIL. Glimt-spissen dytter TIL-kapteinen. Virker greit.

24 min: Norø Ingebrigtsen ligger nede. Får en smell i hodet. Får behandling av Truls Hallen og virker klar igjen.

22 min: TIL klarerer, men greier ikke ta vare på overgangsmuligheten.

21 min: Glimts første corner i kampen. Ødegaard takler Olsen i forkant.

19 min: Nære på. Mye bra angrepsspill av TIL, men Andersens siste touch snappes opp.

18 min: TIL har god kontroll i Nordlandshallen.

15 min: Åsen frampå igjen. Forsøker skudd fra 20 meter. Blokkert.

13 min: 0-1 MIKAEL NORØ INGEBRIGTSEN! Våkent framme. Nydelig scoring av unggutten. Snapper ballen på 16 meteren, vender et par ganger fram og tilbake og triller ballen nede i høyre hjørne!

12 min: Olsen kommer 0undt på høyresiden igjen, men innlegget er for svakt. Like etterpå kommer Glimt frampå igjen, men Loncaric er våkent ute og fanger ballen.

11 min: Kjempesjanse for Åsen! Får ballen på 15 meter, smeller til, men går til side for mål.

9 min: Trond Olsen kommer rundt på kanten, slår inn, Wangberg stanger unna. Ender opp hos Nilsen som banker ballen bort fra farlig område.

7 min: Ballen havner på bakerste hos Jonas Johansen, som ikke får skikkelig dreis på avslutningen. Kampens første sjanse ender med utspill fra mål.

7 min: Lasse Nilsen kommer rundt på kanten, får slått inn. Ender med corner til "Gutan".

5 min: TIL stiller med følgende lag: Filip Loncaric - Jostein Gundersen, Magnar Ødegaard, Simen Wangberg, Lasse Nilsen - Mikael Norø Ingebrigtsen, Christian Landu-Landu, Jonas Johansen, Magnus Andersen - Gjermund Åsen - Runar Espejord.

3 min: Ingen sjanser så langt i kampen. Bølger mye fram og tilbake.

1 min: Kampen er i gang.