I dag klokken 14.30 spiller TIL sin første treningskamp i Stockholm mot svenske GIF Sundsvall.

Vi følger kampen her med de viktigste oppdateringene.

HER SER DU KAMPEN LIVE!

Sett denne? Derfor tror gamle TIL-helter på Gamst-suksess

90 min: TIL taper fullt fortjent 2-0 mot GIF Sundsvall. To tidlige scoringer i omgangen etter svakt forsvarsspill fra TIL, gjorde at svenskene tok en grei seier. Etter Sundsvall fikk rødt kort like før timen var spilt, kom TIL litt mer med i kampen, men det ble bare nesten-muligheter og "Gutan" greide aldri å komme skikkelig inn i kampen. En svak treningskamp av flere, der Mikael Norø Ingebrigtsen var høydepunktet. Følg med på iTromsø for reaksjoner etter kampen!

90 min: Slutt.

90 min: Lehne Olsen får til en avslutning fra brukbar posisjon, men til side for mål.

90 min: Gjesdal med et fint løp forbi en forsvarer, forsøker å slå ut 45, men innleggsforsøket blokkeres.

90 min: Vi er inne i overtiden nå.

90 min: Klokken tikker ubønnhørlig mot 90 minutter.

89 min: Nære på 3-0. Sebastian Rajalakso drar seg inn i banen og smeller til fra 17 meter. Skuddet er hardt, men går en meter til side for mål.

88 min: Sundsvall kontrer, men TIL kommer seg tilbake og får balanse i forsvaret igjen. Men GIF Sundsvall beholder ballen i laget.

88 min: Mye frem og tilbake. TIL greier ikke tre seg igjennom.

86 min: Ny stopp i spillet. Gundersen blir liggende nede en stund, men er på bena igjen.

84 min: Tempoet har dalt i kampen. Virker ikke som TIL greier å sette inn en skikkelig sluttspurt.

82 min: Fredrik Michalsen har kommet inn for Jens Jacobsson.

80 min: Åsens corner finner Lehne Olsen, som header over mål.

80 min: Gjesdal ordner corner for TIL.

79 min: Dårlig frispark av Lehne Olsen. utspill fra mål.

78 min: Åsen felles. Frispark like utenfor 16 meteren i god innleggsposisjon, nede ved venstresiden på hjørnet av 16 meteren.

78 min: Landu-Landu bryter og vinner ballen tilbake for TIL.

76 min: Corneren klareres. Magnus Andersen og Runar Espejord går ut. Inn kommer Elias Skogvoll og Gjermund Åsen har kommet inn.

75 min: Espejord flikker fint til Andersen, som drar seg ned og faller i en duell inne i feltet. Ingen straffe mener dommeren. Ender opp med corner til TIL.

75 min: Et kvarter igjen å gjøre det på for TIL.

74 min: Corneren går over alt og alle. Sundsvall får ballen tilbake, men roter den bort. Utspill fra mål.

73 min: Corner til GIF Sundsvall.

72 min: Mye tversover fra Jacobsson. Tydelig ikke en offensiv midtbanespiller TIL har på prøve.

70 min: Andersen tres igjennom, er under press fra en forsvarer og får avsluttet med venstrefoten, men keeper redder. God mulighet det der.

68 min: Landu-Landu forsøker et skudd. Går minst ti meter over mål!

67 min: Lehne Olsen forsøker å finne Norø Ingebrigtsen, men GIF Sundsvall-forsvaret er våkent framme og får klarert foran TIL-unggutten.

65 min: Lehne Olsen nære på å komme alene igjennom, men pasningen er litt for hard.

64 min: Der burde det stått 2-1! Mikael Norø Ingebrigtsen drar seg fri nede på kanten, slår hardt inn mot Magnus Andersen, som bare skal banke ballen i mål fra fem meter, men øksfjordingen treffer helt feil på ballen og avslutningen går til side for mål.

64 min: TIL har mer ball nå etter utvisningen.

62 min: Frisparket fra TIL går over mål.

61 min. Dobbeltbytte TIL. Jonas Johansen og Sofien Moussa går ut. Inn kommer Christian Landu-Landu og Thomas Lehne Olsen.

61 min: Jonas Johansen roter det litt til i det som burde blitt en god TIL-kontring, men får frispark fra god innleggsposisjon.

60 min: En halvtime igjen. Kan TIL komme tilbake med en mann mer på banen, selv om de ligger under 2-0?

58 min: Direkte rødt kort til Runar Mar Sigurjonssonl Dytter til Jonas Johansen og er ferdig for i dag.

56 min: Espejord avslutter fra skrått hold fra vel 20 meter. Retning mot mål, men enkel keepermat.

55 min: Loncaric ute og henter ballen. Kunne blitt farlig. Avblåst for offside.

53 min: 2-0 SHPETIM HASAMI! GIF Sundsvall kontrer etter en TIL-corner, ned på høyresiden og innlegg i feltet, som Ødegaard bryster rett i beina på Hasami, som får avsluttet i Loncaric, men returen går tilbake til Hasami som da bare kan trille ballen i mål. Kjempetabbe av Ødegaard!

53 min: Johansen avslutter fra 20 meter, i en GIF-spiller og til ny corner.

52 min: Det er for øvrig ikke bare i Tromsø det snør. Også i Stockholm er snøen begynt å lave ned.

52 min: Moussa skyter fra 30 meter, rett i en GIF-forsvarer og inn til keeper.

51 min: GIF Sundsvall kontrer og er nære på å doble ledelsen. Men Ødegaard får sklidd i siste liten og blokkert avslutningen.

50 min: TIL får sin første corner i kampen.

48 min: 1-0 SHPETIM HASAMI! GIF Sundsvall i ledelsen. Spilles alene igejnnom. Kontant avslutning fra Sundsvall-spilleren. Loncaric var sjanseløs.

47 min: Moussa til Andersen, som takles.

46 min: TIL har gjort et bytte. Jostein Gundersen har kommet inn for Lasse Nilsen.

45 min: Pause. GIF Sundsvall har vært nærmest. TIL har ikke skapt en eneste målsjanse. Virkelig tam 1. omgang. Prøvespiller Jacobsson og nyervervingen Moussa, har vist at de tråkker til i duellene. Ellers meget lite å ta med seg fra denne omgangen. Loncaric med en god redning i en situasjon som i forkant ble avblåst for offside.

45 min: Gult kort til Sofien Moussa! Går voldsomt inn i en takling med knottene først. Mannen med flere kort enn scoringer i karrieren, viser det også her, at han ikke er redd for å trå til i duellene.

45 min: På overtid nå. Legges litt til et par minutter.

45 min: Nytt Johansen-frispark slås inn og stanges rett ut.

44 min: Ballen slås mye sidelengs. Ingen av lagene greier å sette skikkelig press.

43 min: Nytt GIF Sundsvall-innlegg. TIL forsøker å klarere, Ingebrigtsen er sist på ballen og bare beiner den ut fra egen 16 meter.

42 min: TIL-frsipark slås inn fra Jonas Johansen. GIF Sundsvall stanger ut.

41 min: Espejord forsøker å gjøre det selv, stoppes til slutt.

40 min: Lang ball mot bakerste. Frispark til TIL.

39 min: GIF Sundsvall har fått frispark i god innleggsposisjon.

38 min: Oi. Der skulle da virkelig Moussa ha fått frispark, men dommeren vinker spillet videre.

37 min: Jacobsson i duell med en GIF-spiller, som blir liggende nede. Ser ut som TILs svenske spiller gir en albue.

35 min: Jacobsson drar av to mann, men svikter med en enkel pasning. GIF Sundsvall forsøker å kontre, men innlegget blir for svakt.

34 min: Nok et TIL-angrep som kun ender i utspill.

33 min: Ingen av lagene som greier å skape det helt store, men Sundsvall har vært klart nærmest.

31 min: Moussa med svak pasning mot Andersen. GIF tar over.

30 min: Frispark til Sundsvall fra vel 35 meter. Slås inn i feltet. Gjesdal stanger unna.

28 min: Går bra med Ingebrigtsen. Han er tilbake på banen.

27 min: Ødegaard spiller sikkert inn til Loncaric og bryter opp et Sundsvall-angrep.

26 min: Ingebrigtsen får behandling på sidelinjen nå. Spillet er i gang igjen.

25 min: Lang pause i spillet nå. Ingerbrigtsen får behandling på banen.

24 min: Mikael Norø Ingebrigtsen holder seg til kneet. Blir liggende nede etter en situasjon i feltet. Får håpe det går bra med TIL-talentet, men ser ikke bra ut.

23 min: Nære 1-0 til GIF Sundsvall da Sundsvall får avsluttet fra 8-9 meter! TIL-forsvaret får blokkert, men aldri helt klarert. Loncaric ute og vaser, greier ikke holde ballen, men får til slutt klarert.

22 min: TIL sliter med å finne relasjonene i spillet.

21 min: Ødegaard klarerer, men rett til Sundsvall-kast. Svenskene fortsetter å ha ballen.

20 min: Innkast nede ved cornerflagget for TIL.

19 min: Andersen slår mot Moussa. Den tunisiske spissen går rett i kroppen på Sundsvall-keeperen. Korrekt frispark i mot.

18 min: Slår frisparket 45 grader ut. En GIF-spiller skyter fra 30 meter langt over mål.

18 min: Sett lite til prøvespiller Jens Jacobsson, før han lager frispark like utenfor TILs 16 meter nede på venstresiden.

17 min: Godt backspill av Lasse Nilsen. Løper opp Sundsvall-kanten og får klarert og hindrer et farlig innlegg.

17 min: TIL ikke vært i nærheten av å skape noen sjanser så langt i kampen.

14 min: Finer tendenser i TIL, men feilpasning fra Andersen gjør at det kun ender med utspill fra mål.

12 min: Loncaric våkent ute i feltet og snapper et innlegg nede fra høyresiden.

11 min: Mikael Norø Ingebrigtsen takles, Sundsvall kan kontre, men klarer ikke ta seg av den overgangsmuligheten.

10 min: Offside på Sundsvall.

8 min: Det er GIF Sundsvall som virker farligst i starten av kampen og skaper mest.

7 min: Ny god redning av Loncaric. Gjesdal og Norbye blir brukt som rundingsbøyer, men avslutningen fra syv meter er Loncaric enkelt nede og redder.

6 min: kjemperedning av Loncaric! TIL får kun klarert ut i farlig sone, en GIF-spiller smeller til og Loncaric redder med et tigersprang. Også blåst for offside i forkant, men god redning!

5 min: GIF kommer seg enkelt forbi på TILs venstreside, får slått inn, men TIL-forsvaret stanger unna.

5 min: Espejord virker kvikk i starten. Får et frispark imot. Virker noe billig.

4 min: Flott stikker fra Espejord mot Moussa, men dessverre litt for lang.

3 min: Frispark til GIF vel 15 meter inne på TILs banehalvdel. TIL får til slutt klarert.

2 min: Skudd fra skrått hold for GIF. Ballen går over mål. Loncaric virker å ha god kontroll.

1 miin: Norbye er våken framme, stopper et GIF-angrep og slår langt. Moussa greier ikke få kontroll på ballen.

1 min: Kampen er i gang.

TIL starter med følgende lag (4-4-2): Filip Loncaric - Hans Norbye, Magnar Ødegaard, Henrik Gjesdal, Lasse Nilsen - Mikael Norø Ingebrigtsen, Jens Jacobsson, Jonas Johansen, Magnus Andersen - Sofien Moussa, Runar Espejord

Det blir en mulighet for Bård Flovik til å få se prøvespiller Jens Jacobsson i aksjon. Midtbanespilleren gjorde et godt inntrykk på sin første TIL-trening, og spiller fra start mot GIF.

Morten Gamst Pedersen, som signerte for TIL tidligere denne uken, er med til Sverige, men er ikke aktuell for spill.