Lørdag klokken 13 møtes Tromsø og Hammarby til treningskamp på Tyresövallen like utenfor Stockholm.

Trener Bård Flovik har valgt ut følgende 11 til å starte kampen i en 4-4-2-formasjon:

Gudmund T. Kongshavn - Henrik Gjesdal, Jostein Gundersen, Simen Wangberg, Magnar Ødegaard - Mikael Norø Ingebrigtsen, Magnus Andersen, Christian Landu Landu, Aron Sigurdarson - Gjermund Åsen, Thomas Lehne Olsen.

Vi oppdaterer under med de viktigste hendelsene her:

Hammarby-TIL 2-1 (0-1)

90 min: Og der er det slutt. TIL taper 2-1 mot Hammarby. TIL tok ledelsen før minuttet var spilt, men Hammarby kom stadig nærmere og "Gutan" var heldige som ledet til pause. I 2. omgangen løftet TIL seg og startet omgangen på best mulig måte, men utover i omgangen tok svenskene mer og mer over og vant fortjent 2-1 til slutt.

90 min: Inne i overtiden nå.

90 min: Moussa vinner ballen. TIL beholder ballen i laget. Nytt innlegg fra Ødegaard, slås inn, dommeren blåser frispark imot.

89 min: Ser ut som det går mot nok et tap i Sverige for "Gutan". De startet 2. omgangen veldig bra, men siden har Hammarby tatt mer og mer over og snudd kampen.

87 min: Ny corner til Hammarby. Klareres.

86 min: Ødegaards innlegg finner ingen TIL-spillere.

85 min: Landu Landu alt for seint inne i en duell. Frispark til Hammarby på egen halvdel.

84 min: Hammarby kombinerer fint. Ballen slås 45 grader til Rennie, som kommer i stor fart og smeller til, like over mål.

82 min: Ødegaard roter det til med et dårlig touch. Hammarby kan komme på kontring. Ender hos Israelsson på 20 meter, men skuddet blokkeres.

81 min: Sofien Moussa kommer inn for Magnus Andersen.

80 min: Gavepakke til Hammarby, men avslutningen fra vel 10 meter, blåses langt over mål. Kunne fort stått 3-1.

78 min: 2-1 PHILIP HAGLUND! Frisparket slås inn i feltet av Kennedy Backircioglu og der er Philip Haglund fremme med pannebrasken og stanger Hammarby i ledelsen!

78 min: Magnar Ødegaard pådrar seg gult kort, etter han feller en Hammarby-spiller på vei gjennom. Frispark like utenfor 16-meteren, helt nede ved dødlinja.

77 min: Svak pasning av Norbye. Rett i beina på en Hammarby-spiller. min: Sofien

76 min: Tempoet har dalt litt i kampen. Spennende å se om noen av lagene har krefter igjen til å dra i land seieren.

73 min: Corneren slås inn, men headingen går langt og ufarlig over mål.

73 min: Hammarby fortsetter å presse. Corner til svenskene.

72 min: Frispark til TIL fra vel 20 meter. Lehne Olsen forsøker et skudd, men går langt over mål.

70 min: Hammarby har initiativet i kampen nå, men bølger frem og tilbake. Men svenskene har vært mest på hugget det siste kvarteret.

68 min: Gjesdal klarerer, men Hammarby beholder ballen. TIlL forsøker en kontring. Lehne Olsen meies ned og Hammarby-forsvareren får gult kort.

67 min: Frispark til TIL på egen banehalvdel.

65 min: Hans Norbye har kommet inn for Aron Sigurdarson. Andersen går over på venstrekant, mens Norbye forsøker seg på høyrekanten.

65 min: Kjemperedning av Kongshavn! Backircioglu kommer fri nede til siden og smeller til.

64 min: Kennedy Backircioglu smeller til. Til side for mål.

64 min: Dagens publikumsantall er faktisk 2.117 tilskuere.

62 min: "Gutan" virker litt rystet etter scoringen. Hammarby har fått blod på tann og kommet tilbake i kampen for alvor.

59 min: Nære på 2-1! Hammarby slår inn og Magyar er kun centimere fra å prikke inn 2-1 med et nært perfekt legg.

58 min: 1-1 ERIK ISRAELSSON! Et langt legg slås inn i feltet, Gundersen sklir og Richard Magyar stusser videre til lagkamerat Erik Israelsson, som drar seg forbi Gjesdal og triller ballen forbi Kongshavn fra kloss hold.

57 min: Kongshavn forsøker å plukke ballen, holder på å miste, men stuper ut i det og får klarert på en måte. Hammarby kan bygge opp et nytt angrep.

57 min: Svakt innleggsforsøk av Ødegaard. Hammarby forsøker å kontre. Ender med corner når Gundersen får blokkert et innleggsforsøk fra Rennie.

56 min: Kongshavn våkent ute og plukker når Hammarby forsøker å slå inn fra dødlinjen. god defensiv jobb av Siguardarson som tar det lange løpet tilbake og får delvis blokkert innleggsforsøket.

55 min: Johansen lager frispark. Hammarby kan komme.er kun

54 min: Sigurdarson avslutter fra skrått hold på hjørnet av femmeteren. Banker til og skuddet går i tverrliggeren og ut!

52 min: TILs første corner i 2. omgangen blir klarert.

52 min: Jonas Johansen har kommet inn for Mikael Norø Ingerbirgtsen i pausen, mens Andersen har lagt seg ute til høyre.

51 min: Hammarby skjermer ut til utspill.

49 min: TIL er aggressive i presset. Virker mye mer på i dag.

47 min: Åsen forsøker et skudd, men det blokkeres og Hammarby tar over.

46 min: Lehne Olsen drar seg flott forbi, spiller ut til Sigurdarson, men pasningen tilbake er litt for upresis. Nære på å komme alene igjennom.

46 min: 2. omgang er i gang.

1. omgang:

• Det er pause. TIL leder 1-0 mot Hammarby etter en meget festlig omgang. TIL kunne ha scoret tre-fire ganger, men kunne også ha sluppet inn fire mål. Alt er åpent før de siste 45!

• Ett minutt lagt til.

• Så kommer Lehne Olsen alene med keeper på andre siden. Sikter mot lengste, men keeper redder.

• Nytt stolpetreff fra Hammarby, og nå går Bård Flovik bananas på sidelinjen. Hammarby kommer alene med keeper, og sender ballen mot lengste hjørne. Ballen triller i stolpen og ballen triller over treken på andre siden av målet. TIL er utrolig heldige med at de leder nå.

• Fem minutter gjenstår av 1. omgang.

• Fin mulighet for hjemmelaget, men de slurver i pasningsspillet og ballen går til utspill. Dagens grønnhvite publikum er utålmodige nå.

• Corner Hammarby. Ender i innkast.

• Meget fine kombinasjoner av Olsen og Sigurdarson nok en gang. Islendingen fører ballen innover fra kanten og slår på Olsen på 20 meter. han legger tilbake til Sigurdarson med hælen, som måker til fra 20 meter. Utenfor, men samspillet ser ut til å være godt innarbeidet allerede!

• Landu er klar igjen, og spillet er i gang. 35 minutter spilt i Sverige.

• Landu ligger nede etter en smell. Stans i spillet nå.

• Henrik Gjesdal får gult kort for holdning. 31 minutter spilt.

• Lehne Olsen treffer tverrliggeren! Olsen fører ballen framover, og slår ut til Sigurdarson. Han slår ballen ut på 16 meter, og Olsen slår ballen i en bue mot lengste kryss. Der treffer den tverrliggeren og spretter ut. Nære 2-0.

• Ingebrigtsen skafer TIL-frispark på 35 meter. Omtrent derfra TIL hadde frispark før 1-0.

• Hjemmelaget styrer kampen nå. TIL blir spilt lave, og klarer ikke å komme seg ut.

• Ny stor sjanse for Hammarby. Etter litt klabb og babb stuper Kongshavn mot ballen og fanger den rett før den går over streken. Fryktelig nære 1-1.

• 21 minutter spilt på Tyresövallen.

• Mikael Norø Ingebrigtsen er omtrent fem sekunder for sen i en takling, og får gult kort.

• Stor sjanse for Hammarby igjen. Først vil de ha straffe når en spiller går i bakken i duell med Gjesdal. Andreballen ender hos Hammarby-spissen som måker ballen rett på Kongshavn på volley.

• Hammarby treffer stolpen! Simen Wangberg skal klarere et innlegg, men ballen går til en hvitkledd på 20 meter. Han måker ballen nede i stolperoten og ut.

• Det svinger fram og tilbake. Like etter en farlig TIL-kontring får Hammarby corner.

• Aron Sigurdarson med lekkert hælspark. Ser ut til å spille med stor selvtillit.

• Artig kamp så langt!

• Fint spill av TIL. Sigurdarson, som spiller med nummer 25 på ryggen, slår ut til Åsen på venstrekant. Innlegget er for dårlig, og Hammarby tar over.

• Corner til hjemmelaget. Det ender med en kjempesjanse. Ballen går gjennom feltet, men ingen Hammarby-spillere klarer å få hodet på ballen.

• Rolig start ellers her i Sverige. Ingen av lagene har skapt det helt store etter fem minutters spill.

• DRØMMESTART FOR GUTAN! 1-0 TIL! Et frispark fra Gjermund Åsen spretter rundt i boksen, og Thomas Lehne Olsen banker ballen kontakt i mål. 1-0 før minuttet er spilt!

• Kampen er i gang!

• På forhånd var det ventet mellom 3.000 og 5.000 tilskuere til kampen, men selv om tribunene fylles opp like før kampstart kommer det neppe til å bli 5.000 på Tyresövallen i dag.

• På et middels skralt anlegg runger Hammarbys sang utover Tyresö.

• Lagene entrer banen. TIL anføres av kaptein Simen Wangberg.