Paulsen er selv fra Alta, og spilte i Alta IF og BUL før hun kom til Bravo. Selv om det var gamle kjente på motsatt halvdel var det ingen kjære mor for de blågule fra Finnmark.

Tøffest på laget

– Jeg prøver å være tøff uansett hvem jeg møter. Det har ikke noe å si hvem det er. Jeg får og gir juling, sier Paulsen til iTromsø etter kampen.

– Er du den tøffeste forsvarsspilleren på laget?

– Tjaaa, vi har mange sterke jenter, så jeg vet ikke. Jeg er kanskje en av dem; jeg har knekt noen neser, sier Paulsen og ler.

– Vilde er nok den tøffeste, sier kantspiller Ingebjørg Baadshaug, som samtidig innrømmer at hun føler litt med Alta-spillerne som må krige mot Paulsen på streken.

Banket gammel nabo

Uansett representerer 21-åringen fra Alta en råskap som er viktig i bravo. Gang på gang var hun lynraskt oppi Altas bakspillere, som slet tungt i Tromsdalshallen.

– Det er mye nærkontakt, og vi må tåle noen smeller, sier Paulsen.

Guro Dahl Hammari (18) Er Paulsens gamle nabo. Søndag møttes de igjen, og møtet ble ikke så kjærkomment for 18-åringen fra Alta.

– Hun er grei utenfor banen, men utrolig tøff. Jeg fikk en del juling, sier Hammari til iTromsø.

Tidlig i kampen merket hun at dette blir en tøff dag på jobben. Paulsen røsket henne så mye i shortsen at hun måtte trekke den ned igjen.

– De er veldig glade i å dra i drakt og shortsen. Heldigvis har jeg undershorts, så da ser man ikke så mye, sier Hammari og ler.

Paulsen innrømmer at de har noen skitne triks.

– Vi har lært noen stygge triks av Bo, men de er hemmelige. Vi har litt av hvert på lager, sier hun og ler

Spilte uten trener

Etter kampen ble Paulsen kåret til Bravos beste spiller, men sjefen sjøl – Bo Andersen – fikk det ikke med seg. Han har vært hjemme i Danmark denne uken, og ble far på onsdag.

– Kampen i dag er bra gjennomført av hele laget. Vi har ikke hatt trener, og klarer å gjøre en god kamp. Det sier mye om oss som lag, skryter 21-åringen.

I Bo Andersens fravær har Maria Oppegaard og Linda Krantz Johnson ledet øktene. Andersen returnerer til Tromsø neste uke.

– Vi har vært bevisst på at vi kan gjøre noe uten trener. I dag følger vi planen. Det styrker oss at vi viser at vi står sammen, skryter Ingebjørg Baadshaug.

PS! Tidligere søndag spilte Bravos herrer mot Alta. Det ble en meget spennende affære der Alta til slutt vant 27-26.

FØLER MED ALTA: Ingebjørg Baadshaug er glad hun slipper å møte Vilde Flermoen Paulsen. Foto: Ronald Johansen. Foto: Ronald Johansen / iTromsø