I eliteseriens siste kamp møtte Sjarmtrollan KFUM fra Oslo. Der viste Milos Vucenovic at det ikke er tilfeldig at han er årets topspcorer i eliteserien.

Fra det 12. til 16. minutt banket han inn intet mindre enn fire (!) mål.

0-2 ble 4-2

- Vi kom litt skjevt ut, og jeg ødelegger slik at vi slipper inn tidlig. Så slipper vi ett til, forteller Vucenovic på telefon fra Oslo.

Så våknet udyret i Sjarmtrollans kraftspiss.

Plutselig hadde 0-2 blitt 4-2.

- Det var fire oppspill der jeg fikk vende opp og scoret på alle. Det er litt typisk meg, forteller angrepsspilleren til iTromsø.

- Hele laget våknet, og gjorde det veldig bra. Vi løp og kjempet skikkelig, og jeg er utrolig stolt av hvordan gutta fremstår i dag, sier Milos Vucenovic stolt.

30 mål på 18 kamper

Etter målshowet endte Vucenovic på 30 scorede mål i eliteserien denne sesongen. Med det er han overlegen toppscorer. Nestemann på lista, Christian Leirvik i Sandefjord, har 18 mål.

Sjarmtrollans spiss har scoret 1,67 mål i snitt per kamp i årets eliteserie.

- Det føles godt, og det er bestandig artig å score mål. Men neste år skal vi peise på fra start og avgjøre det tidlig. Da går vi for gull, sier Milos Vucenovic.

Mistet bronsen på målforskjell

Før helgen reiste Sjarmtrollan sørover med forhåpninger om sølv. Etter tap mot Grorud lørdag trengte ”Trollan” nimålsseier mot KFUM for å knipe bronsen foran rivalen Vesterålen.

Etter 22 kamper er det kun målforskjellen som skiller lagene. Vesterålen har 76-59 og 17 plussmål, mens Sjarmtrollan har 68-52 og 16 plussmål. Det betyr at bronsen havner i Nordland.

- Det er synd vi ikke får det siste målet. Vi hadde en del sjanser, og det er kjipt at vi bare er to mål unna, sier Vucenovic, som også understreker at han unner Vesterålen medalje.