Mandag klokken 19 møtte  TIL nyopprykkede Sogndal til deres siste treningskamp på La Manga. Sogndal slo Sandefjord 3-0 i sin første kamp i Spania, mens TIL slo Krylia Sovetov 3-0 etter en overbevisende forestilling.

Sett denne? Papir-rot gjør at Moussa kan miste seriestarten

Vi fulgte kampen direkte under her:

Sogndal-TIL 0-0

• Kampen er over!

• 90 min: Moussa faller i boks, og vil ha straffe. Får frispark imot.

• 89 min: En ting er sikkert: TIL må ha mer cornertrening. Fryktelige cornere så langt!

• 89 min: Med snaue to minutter igjen skaffer Norbye corner.

• 88 min: Sogndal bytter: Opseth ut, Kristoffer Ryland inn.

• 87 min: Corner for "Gutan"!

• 86 min: Koomson drar av et par mann og banker til fra 20 meter. Langt utenfor!

• 84 min: Landu bryter på midten og slår gjennom Moussa på direkten. Han er alene med keeper, men blåses av for offside.

• 82 min: Norbye dundrer framover, og hurtigtoget kommer seg til linja. Slår inn på mål, men igjen er det Dyngeland som plukker innlegget. Tromsøs spisser har virkelig ikke vært "på" i dag.

• 81 min: Moussa får ballen feilvendt på midtstreken. Skal vende opp og tre i bakrom, men det går ikke.

• 80 min: TIL skal vri spillet, og Michalsen kan tre ut på Norbye på høyre. Det går ikke, og Sogndals back bryter.

• 77 min: TIL er bedre med nå, det er "Gutan" som er nærmest scoring for øyeblikket.

• 76 min: Sofien Moussa skal inn for TIL, og erstatter Thomas Lehne Olsen på topp.

• 75 min: Lehne Olsen med omgangens første sjanse for TIL. Er presset på 10 meter når ahn skyter mot mål. Skuddet går rett på keeper, og Dyngeland er raskt nede og redder enkelt.

• 74 min: Hans Norbye erstatter Simen Wangberg. Ødegaard går inn som stopper.

• 72 min: Bård FLovik i fyr og flamme! Andersen takles hardt på midtbanen, og Flovik er rasende. Blir frispark til TIL.

• 71 min: TIL nærmer seg noe nå. Aron Sigurdarson på fin overlap, og er alene nede ved linja. Slår inn i boks, men der er bare hanskene til Mathias Dyngeland.

• 70 min: Sogndal bytter. Rune Bolseth og Ole Amund Sveen ut. Eirik Skåsheim og Gilbert Koomson inn.

• 69 min: TIL kommer på en sjelden visitt inn på Sogndals halvdel. Thomas Lehne Olsen har bra tempo, og får med seg fire-fem mann framover. Velger å avslutte fra 20 meter, og ballen triller inn til Dyngeland.

• 67 min: TIL bytter for fjerde gang. Espejord inn for Åsen.

• 65 min: Martin Ramsland takler Wangberg på vei fram, og får gult.

• 64 min: Lehne Olsen blir liggende etter en duell. Kommer seg på beina etter hvert.

• 62 min: Frisparket fra Opseth slås ut igjen direkte.

• 61 min: Landu takler en Opseth på vei fremover. Er på ball, men får frispark imot. Er rasende på dommer og linjedommer. Det får han gult kort for. Dagens første i dommerboken, godeste Landu.

• 59 min: To bytter for TIL: Gjesdal og Ingebrigtsen ut. Lasse Nilsen og Aron Sigurdarson inn.

• 58 min: Oppspill fra Gjesdal langs venstrekanten. Går ut over sidelinja.

• 55 min: Etter 55 minutter får Gutan sin første corner for dagen. Ender i ingenting.

• 49 min: Frispark Sogndal på kanten. Farlig distanse for Opseth, men Gjesdal stanger ballen ut på første stolpe.

• 47 min: Åsen prøver en brasse. Går utenfor.

• 46 min: At det ikke står 1-0 til Sogndal der!? Simen Brekkhus er helt alene, men velger å spille ballen til en lagkamerat. Han er i offside, så selv om ballen er på vei mot mål blåser dommer Kjensli.

• TIL gjør ett spillerbytte i pausen: Fredrik Michalsen erstatter Jens Jacobsson.

• 46 min: Kampen er i gang igjen!

• Dette var skikkelig deilig sovemedisin! En meget kjedelig fotballkamp mellom to lag som var tydelig defensivt orienterte. Mot slutten fikk Sogndal to store sjanser, men at det står 0-0 er egentlig helt greit. Vi håper begge lagene får en tordentale i pausen, slik at det blir underholdning de siste 45.

• PAUSE!

• 45 min: Så smeller det igjen! Corneren ender hos Opseth på bakerste, men han banker ballen i nettveggen. TIL heldige som fortsatt har 0-0.

• 44 min: Nære 1-0 Sogndal! Langt kast fra Patronen ender hos Bolseth på cirka 16 meter. Ballen går via en TIL-spiller og til corner.

• 42 min: TIL har en fin halv-kontringsmulighet, men midtbaneleddet bruker for lang tid, spiller ballen bakover og Sogndal kommer på riktig side. Svakt utnyttet av "Gutan", som ikke har besøkt Sogndals 16-meter på veldig lenge.

• 41 min: Jacobsson forsøker et eventyr-skudd på volley fra 25 meter. Treffer galt og ballen går rett opp. Den påfølgende hodeduellen taper svensken.

• 38 min: Nytt SIL-frispark. Tas fort, og Psyché måker til fra 30 meter. Rett i blokka!

• 36 min: Kjempesjanse for Sogndal! Opseth slår et frispark inn i boksen, og ballen treffer Lehne Olsen på bakerste stolpe. Han er nære ved å sette ballen i eget nett, men ballen sniker seg utenfor. Dommer Kjensli peker på femmeter - feil!

• 35 min: Stor mulighet for Sogndal, men dommer Trygve Kjensli blåser frispark for "hjemmelaget". Svakt, der burde han ha gitt fordel. TIL heldige der!

• 34 min: Så skler det i alle fall litt. Gjesdal rundlures, og Ramsland slår inn i boks. Der venter Opseth, men TILs stopperpar får klarert.

• ** Etter 33 minutters spill kan vi fastslå at dette oppgjøret neppe nomineres til Oscar i 2017. Meget kjedelig så langt.

• ** Etter en frisk TIL-start har Sogndal tatt over initiativet i kampen.

• 30 min: Ødegaard lager frispark på Sogndals venstrekant. De hvitkledde triller kula i forsvarsleddet nå.

• 27 min: Meget bra slått - hardt inn mot mål og Psyché bør styre den i kassa. Dert klarer han ikke, og det ender til slutt med femmeter fra Loncaric.

• 27 min: Sogndal-frispark like ved hjørnet av 16-meteren på venstresiden.

• ** Det blåser friskt på La Manga - som vanlig!

• 25 min: Åsen får vendt opp med ballen og stormer mot mål. har med seg Andersen på utsiden og Olsen i boks, men går for skudd. Rett på Dyngeland, som holder kula.

• 23 min: Både Gundersen og Wangberg får seg en smell der, og TIL får frispark.

• 22 min: Gundersen gir Sogndal dagens første hjørnespark.

• 20 min: Jacobsson lager frispark for Sogndal. Blir en farlig sjanse for bortelaget, men Patronen når ikke helt fram. Loncaric plukker ballen.

• 19 min: Kjempesjanse for Gutan! Åsen slår frisparket inn på mål, men hverken Jostein Gundersen eller Simen Wangberg klarer å pirke den forbi Dyngeland. Sogndal-keeperen holder ballen.

• 19 min: Ødegaard blir tatt av Brekkhus og får frispark.

• 18 min: Ødegaard med fin pasning til Åsen ved dødlinja i 16-meteren. Forsøker 45 grader ut på Andersen, men ballen når ikke fram.

• 14 min: Nydelig pasning fra Gjesdal opp mot Åsen i bakrom. Han kommer litt skrått på mål, men prøver en avslutning. Håpløst langt unna å treffe.

• 11 min: Småfarlig oppspill mot Sogndal-spiss Opseth. Forsøker en stuss mot mål, men er langt unna å treffe mål.

• 9 min: TIL kommer på en farlig kontring, og Andersen er alene med keeper. Dessverre for "Gutan" er det blåst av for hands på Lehne Olsen.

• 8 min: Lavt tempo og lavt nivå her nå.

• 5 min: Teniste rundlurer Magnus Andersen og Henrik Gjesdal før han legger inn fra høyre. Det ender bak mål

• 4 min: Jacobsson skaffer frispark like ved midtsirkelen. TIL med initiatitvet tidlig i kampen.

• 3 min: Småskummelt oppspill fra Gjesdal mot Olsen og Andersen. De blir ikke helt enige om hvem som skal ta ballen, og Sogndals Psyché får kontroll på ballen.

• Etter 44 sekunder ligger Gjermund Åsen nede for telling. Holder seg til ansiktet etter et ublidt møte med Hannu Patronens albue.