Dermed sikrer TUIL seg sin fjerde strake seier i ligaen. Utrolig sterkt å snu kampen borte, mot et Skeid-lag som virka utrolig sterk i første omgang.

90+1. min - 2-1 til TUIL! Mo sender TUIL-gutta til himmels! Håkon Kjæve sender et litt slurvete innlegg inn i feltet hvor Mo plutselig får ballen i føttene! Nå kan ikke TUIL innhentes!

87. min - Det begynner å haste for de blåkledde.

83. min - Så er TUIL tilbake i angrep, men avslutningen blir blokkert i siste liten! Drama!

81. min -  To cornere til Skeid nå, som har krabbet seg tilbake i kampen. Samtidig kommer Tor Martin Mienna inn for Håkon Kjæve.

79. min - Lars-Gunnar Johnsen får et gult kort

76. min - Skeid forsvarer seg godt og slipper ikke TUIL like enkelt til som tidligere.

70. min - Ny stor mulighet til TUIL! Her nærmer det seg scoring!

65. min - OG DER KOM DEN! Mo rager høyest i feltet og setter inn utligningen for TUIL! Nesten kopi av målet han scoret mot Senja i cupen!

61. min Kjæve med et godt innlegg som keeperen og en av forsvarspillerne går etter. Det blir en kraftig kollisjon, men begge kommer seg etter hvert opp på beina.

59. min - Ridouan Boulahyane Essaeh pådrar seg et gult kort

57. min - Mo med en eventyrlig sjanse. Klinker til med et skudd fra 13 meter, som går like over mål! Kan dette gå?

54. min - TUIL er definitivt mer med i kampen nå. Men enda ingen uttelling på målkontoen.

- Og vi er i gang igjen! Kan TUIL reise seg og snu dette?

- Pause

34. min - Scoring! Skeid går i ledelsen etter straffemål av David Tavakoli