I fredagens oppgjør mellom TIL 3 og Skarp var det "Gutan" som trakk det lengste strået. Kampen sto å vippe på stillingen 1-1 etter at Marius Dalhaug hadde sendt TIL i ledelsen før pause.

Skarp-kaptein Øystein Richardsen utlignet etter timen, og på tampen hadde svarttrøyene flere muligheter til å avgjøre. TIL hadde nok med å holde unna, men på overtid fikk de en mulighet som Garib Gerkondani tok vare på.

Fra relativt langt hold sendte han ballen i en vakker bue over keeper og i mål. Det ble også kampens siste spark på ballen, og dermed var det TIL 3 som stakk av med samtlige poeng.

Havari i Hammerfest

Fløya var meget store favoritter foran borteoppgjøret mot Hammerfest fredag, men stilte med uknytte skolisser og snublet så det sang.

Etter halvspilt førsteomgang tok hjemmelaget ledelsen med sitt første skudd på mål. Det gikk ikke mange minutter før Fløya fikk muligheten til å utligne å utligne på straffespark, men Morten Mathisen måkte ballen over.

Som om ikke det var nok klarte han å pådra seg rødt kort i tumultene som oppsto etter straffesparket. Dermed ble det oppoverbakke i den siste timen. Hammerfest økte ledelsen til 3-0 før Martin Skogstad pyntet på resultatet på tampen da han skrudde en corner rett i mål.

Iskalde Ishavsbyen

"Byen" fikk en drømmestart på sesongen da de knuste Hammerfest med 5-2 forrige helg, men i lørdagens oppgjør borte mot Salangen gikk Geir Allertsens menn på en stjernesmell av dimensjoner.

Hjemmelaget satte tre mål i løpet av de første 20 minuttene, og resultatet holdt seg til pause. Etter hvilen gikk lufta fullstendig ut av Ishavsbyen, og Salangen ga seg ikke før det sto 9-1 på resultattavla.

På Skjervøy lå hjemmelaget under 0-2 til pause mot en av seriefavorittene i Kirkenes. Gjestene fra Øst-Finnmark trodde muligens at seieren var sikret, for Skjervøy kom ut i et voldsomt tempo etter hvilen og fikk lønn for strevet. På overtid var snuoperasjonen komplett da Erik Hjort satte inn 3-2, og laget fra Nord-Troms tok dermed sine første poeng i årets sesong.

I Alta spilte Bossekop og Bjørnevatn 2-2 etter at vertene utlignet på overtid. I morgen avsluttes den andre serierunden med Alta 2 mot Tverrelvdalen i Finnmarkshallen. Det er for øvrig ingen lag har tatt seks poeng på de to første kampene.