Fløya har fått en god start på sesongen med 4-0 hjemme mot Amazon Grimstad, og 1-1 borte mot Fortuna Ålesund. I dag fulgte de opp med poeng borte mot Øvrevoll Hosle i Oslo.

Vertene hadde tatt seks poeng på sesongens to første oppgjør mot Amazon Grimstad og Fart, og det var også de som tok ledelsen midtveis i førsteomgang. Resultatet sto seg til pause.

Etter hvilen tok det ikke mange minuttene før Fløya brakte balanse i regnskapet. Celine Nergård utlignet til 1-1, og resultatet holdt seg kampen ut.

Det var Nergårds syvende scoring for sesongen. Spissen har scoret ett i samtlige tre seriekamper, i tillegg til at hun banket inn fire i lokaloppgjøret mot TIL i første cuprunde på onsdag.

Neste helg kommer trondheimslaget Byåsen på besøk til Fløyabanen. Kampen spilles på søndag, og har avspark klokken 16.