Selv om resultatene har vært variable for TIL i år har supportene vist sin støtte. Dette kommer fram hvis man sammenligner besøkstallene fra årets ti første serierunder med tilsvarende oppgjør i fjor. På Alfheim har økningen vært på hele 15 prosent, som er best i hele Tippeligaen.

– Vi er veldig godt fornøyd med publikumstallene så langt, og ekstra gledelig er det at vi har størst økning hittil i år. Kanskje skyldes dette at fotballinteressen er økende i Tromsø, og at flere oppdager at fotball er best på stadion, uttaler arrangementssjef Cecilie Nøstvik til til.no.

Det er også langt ned til de neste lagene på lista, som er Bodø/Glimt på seks prosent og Strømsgodset på to prosent. Disse tre lagene er faktisk de eneste som har hatt en økning i besøkstall sammenlignet med fjoråret. Nøstvik håper på å fortsette den positive trenden i årets 16. mai-kamp mot Glimt.

– Jeg har stor tro på at vi runder de magiske 6.000 på denne kampen. Dette blir en thriller, og alt ligger til rette for en festkamp, sier Nøstvik til klubbens egne nettsider.

SMILER BREDT: Cecilie Nøstvik, arrangementssjef i TIL, er svært fornøyd med publikumsøkningen. Foto: Stan Serdyukov/Troms fylkestrafikk