Fra høsten spiller Bravo i den nye, nasjonale 2.-divisjon.

Nå er det klart hvordan Bravos avdeling blir: Junkeren, Ankenes, Bravo, Elverum, Storhamar Bredde, Nit/Hak, Gjøvik, Fredrikstad Bkl 2, Sarpsborgalliansen, HK Halden 2, Aker 2, Hønefoss skal utgjøre 2.-divisjon avdeling 1 (av 4).

Bravo tapte kvalikkamper mot Gjøvik for halvannet år siden, som ramlet rett ned fra 1.-divisjon igjen i sesongen som var.

Dobbeltkamper

I fjor spilte Bravo i en ren nordnorsk 2.-divisjon. Nå venter altså ni motstandere på Østlandet.

- Vi kommer til å spille dobbeltkamper på alle borteturene for å spare penger, sier sportslig koordinator for Bravos damelag, Per-Christian Johansen.

Han påpeker at turer til Bodø og Vadsø kostet laget en del penger på lange reiser også i sesongen som var.

- Men vi ser for oss at det blir i hvert fall en dobling av reisekostnadene. Opp til cirka 250.000 kroner, sier Johansen.

De 48 2.-divisjonsklubbene bidrar dessuten med 5.000 kroner hver til en reisekasse på tilsammen 240.000 kroner som fordeles på lag ut fra reisebelastning. Her vil de nordnorske lagene få tilbake noen tusenlapper.

- En spennende gruppe

Bravo er allerede i full gang med sesongforberedelsene til seriestart første helgen i september.

- Det er en spennende gruppe med en blanding av klubber som åpenbart vil ha ambisjoner om opprykk, samt noen nyopprykkede lag fra 3. divisjon. Vi gleder oss til å møte nye motstandere og klubber som vil være attraktive for publikum å oppleve i Tromsdalshallen, sier Bravo-trener Bo Andersen om den nye divisjonen som venter laget.