Klokken 14 startet treningskampen mellom TIL og Bodø/Glimt på Bleik nord på Andøya. Det er ingen tvil om at "Gutan" var ute etter revansj etter det sure 1-2-tapet på 16. mai.

TIL-Bodø-Glimt 1-1

Det ender 1-1 på Andøya i det som var en kamp som svingte fra start til slutt. Bodø/Glimt tok ledelsen tidlig ved Ruslan Babenko, og kunne fort ha ledet både 2-0 og 3-0 hvis de hadde satt sjansene sine i 1. omgang. Etter hvilen var det TIL som tok mer over, og Magnus Andersen utlignet til 1-1 etter straffespark. Deretter var det stillingskrig om hvem som er best i Nord-Norge, og begge lag hadde sine sjanser til å avgjøre. Da gikkd et som det måtte gå - og lagene reiser hjem med 1-1 i bagasjen.

Vi oppdaterte med de viktigste hendelsene under:

SLUTT! Dommeren blåser av kampen, og det blir 1-1 mellom Tromsø IL og Bodø/Glimt.

** Rapportene fra Bleik om overtiden: "Det er mye knoting og innkast."

90+3: Hjørnespark for TIL. Det legges inn fra venstre, men ignen klarer å få pirket ballen på mål.

90+2: Det har roet seg ned nå, dette ebber nok ut i 1-1.

90 min: TIL i angrep, men innlegget ender rett i klypene på Glimt-keeper Thomas.

88 min: Megasjanse for Glimt! De gulkledde ruller opp på høyresiden, og slår inn på tvers. Der kommer det en Glimt-spiller inn fra venstrekanten som setter ballen rett på Kongshavn. Ballen går ut i feltet igjen, men ballen blir blokkert. Meget farlig!

** TIL presser på i angrep her i sluttminuttene.

86 min: Bodø/Glimt kontrer og får corner. Det ender med en markkryper av en avslutning som Kongshavn får reddet.

85 min: Frispark TIL. Ballen slås inn, og Wangberg header på mål. Thomas får slått ballen over til corner.

75 min: Kjempesjanse for Trond Olsen, skriver Nordlys. Jostein Gundersen, som har kommet inn for TIL, redder "Gutan" i siste øyeblikk.

** Moussa er alene med keeper, og er på vei rundt keeper. Går i bakken, og mener han skal ha straffe. Det får han ikke.

** Lasse Nilsen, med kallenavnet "Bleiks Gareth Bale", spiller på hjemmebane her. Det gjør også TIL-trener Bård Flovik. Les vårt intervju med duoen her!

** TIL har beholdt initiativet i kampen og har presset Bodø/Glimt etter 1-1-målet. Det er TIL som har ballen, men "Gutan" har ikke skapt noen målsjanser. det har heller ikke Glimt.

** En drøy halvtime gjenstår når TIL gjør tre bytter, melder Nordlys:

INN: Sofiane Moussa, Thomas Lehne Olsen og Lasse NilsenUT: Christer Johnsgård, Aron Sigurdarson og Mikael Norø Ingebrigtsen

** Det er Glimt har hatt overtaket så langt i kampen, men i minuttene etter pause har TIL hevet seg betraktelig.

49 min: 1-1! Norbye på vei gjennom og blir tatt. Dommeren peker på straffemerket. Det er Magnus Andersen som går fram og setter straffen sikkert i mål.

46 min: TIL gjør to bytter: Christian Landu-Landu inn for Michalsen og Kongshavn inn for Loncaric.

Pause! Glimt går i garderoben med 1-0-ledelse. Fortjent, ifølge rapportene fra Bleik.

Dagens Glimt-keeper er for øvrig Simon Thomas. Deres førstekeeper, Hannes Thór Halldórsson, er opptatt med å storspille i EM, og er som kjent klar for 1/8delsfinale mot England med det islandske landslaget.

38 min: Sjanse for dagens TIL-spiss, Christer Johnsgård, melder Nordlys. Blir avverget.

** Vi sliter fortsatt med teknikken ytterst i havgapet, men våre kilder på Bleik melder om et meget giftig Glimt-lag, og at TIL så langt ikke har vært en god opplevelse.

** Det er de gulkledde som kjører kampen på Bleik, melder Nordlys. Flere store sjanser, og TIL-kaptein Simen Wangberg har hatt en redning på streken.

8 min: 1-0 Bodø/Glimt! Det er Ruslan Babenko som gir Glimt ledelsen før ti minutter er spilt.

1 min: Kampen er i gang!

Se kampen på vol.no her!

TIL (4-2-3-1): Filip Loncaric - Hans Norbye, Magnar Ødegaard, Simen Wangberg, Kent-Are Antonsen - Fredrik Michalsen, Gjermund Åsen - Magnus Andersen, Aron Sigurdarson, Mikael Norø Ingebrigtsen - Christer Johnsgård

Bodø/Glimt (4-3-3): Simon Thomas - Daniel Edvardsen, Brede Moe, Martin Bjørnbak, Emil Jonassen - Ruslan Babenko, Mathias Normann, Thomas Jacobsen - Milan Jevtovic, Fitim Azemi, Trond Olsen