Fredag spilte TIL 3 siste kamp før ferien i 3.-divisjon, og ”Gutans” tredjelag benyttet anledningen til å ta sin tredje seier for sesongen.

De lå under 1-2 til pause mot tabelljumbo Hammerfest, men reiste seg mesterlig og scoret fire mål i 2. omgang.

- Det var en veldig solid 2. omgang. Den er j… sterk, rapporterer trener Ola Rismo fra Finnmark.

- Helt fantastisk

Rismo jr. kan også rapportere om god stemning fra garderoben da snuoperasjonen var et faktum.

- Den var helt fantastisk, sier Ola Rismo.

Sigurd Grønli (2), Fridtjof Mortensen, Martin Andre Berg og Håvard Mannsverk scoret målene for TIL 3.

Tar sommerferie

Dette var Rismos tredje seier med TIL 3 for året, og TIL 3 er nå oppe på ti poeng på elleve kamper. De er dermed foran Tverrelvdalen og fortapte Hammerfest, som står med henholdsvis seks og fire poeng.

Etter helgens runde tar 3.-divisjon en liten ferie før det er Salangen-TIL 3 som starter høstsesongen 29. juli.