Det gikk ikke helt veien for Skarp-lagene i Dana Cup etter en formidabel innsats i gruppespillet. Tre av fire Skarp-lag hadde tatt seg videre til A-sluttspillet, men alle tre måtte se seg slått i A-sluttspillet.

Ingen videre fra A-sluttspillet

Skarp G14 tapte 1-2 mot Gneist IL, mens G16-laget ble slått 0-1 av Florø SK. Austevoll IK tok seg av Skarp G17 og vant 1-0. Det siste håpet var G19-laget i B-sluttspillet, men også de røk ut og gikk på et bitter 4-5-tap på straffer.

Kvaløya G19 var et annet lag som hadde kommet seg til A-sluttspillet, men drømmen brast i første kamp i sluttspillet. Det endte med 1-3-tap mot Vidar FK.

Spiller kvartfinale

TIL G16 og Hamna G14 endte ikke blant de beste i gruppespillet, og endte dermed opp i B-sluttspillet. Der har de derimot det veldig sterkt, og TIL og Hamna er fremdeles med i turneringa. TIL har slått Sievershäger SV fra Tyskland, Kongsberg IF og Spånga IS FK fra Sverige, og skal nå møte Grane Arendal IK i kvartfinalen. Hamna har slått Holsatia, Loddefjord IL og Viking 2 FK, og skal kjempe om semifinaleplass mot Ørsta IL.