Det begynner å tetne seg til i Norway Cup, og sluttspillplassene er delt ut. Det startet onsdag, og et av lagene som skal spille i sluttspillet for de beste lagene er Krokelvdalen G14. Dette er første gang de er med i Norway Cup, og er det eneste Krokelvdalen-laget i turneringa.

– Vi spilte veldig bra i gruppespillet og var veldig fornøyd med at vi vant gruppa, sier trener Eirik Wasmuth Lundbland.

En viktig nedtur

Krokelvdalen gikk seirende ut av de to første oppgjørene, og vant 7–0 mot Bjarg IL og 6–0 Seljord IL. I siste kamp mot Førde IL 3 ledet laget 3–1 til pause, men spilte 3–3 til slutt.

– Det var på mange måter en bra nedtur for vår del, for hvis vi skulle gå på en smell var det jo fint at det skjedde i siste kampen i gruppesillet da vi var videre uansett. En fin liten vekker før sluttspillet går i gang, sier treneren med et smil.

Kveldskamp

Onsdag kveld (20.15) spilte de mot Oppsal i det som nesten er et Champions League-tidspunkt.

– Vi forventer tusenvis av tilskuere til kampen, ler treneren.

– Men klart, det blir tøff motstand.Vi har hørt rykter om at det laget er veldig bra, så vi må være ekstra skjerpet til den kampen, legger Lundblad til.

Han forteller om et godt miljø i Krokelvdalens eneste Norway Cup-lag.

– Det er jo gutter som har spilt sammen siden de var 5–6 år gamle, så de er en veldig samspilt gjeng, forteller Lundblad.

Andre Tromsø-lag med

TIL-jentene i 15/16-årsklassen vant i dag første kamp i A-sluttspillet etter 2-0 mot Fyllingsdalen, og Hamna IL J13 skal møte Store Bergan i kveld. Det er en rekke tromsølag som skal i aksjon videre, og mange skal kjempe videre i både A- og B-sluttspillet.