Det var egentlig aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne. Bodø HK tok ledelsen fra start, og til pause ledet eliteserielaget hele 19-5!

- Det var mye bra her. Det skal være klasseforskjell på 3.-divisjon og eliteserien, men jeg synes tidvis vi viser at det bor mye i laget, Thomas Hay, som er en av tre spillende trenere i laget.

Les også: Derfor må TIL vente på afrikansk duo

Keeperen ble Bravos beste

På banen var det tydelig at Bodø var flere hakk bedre, og de tillot seg også å slippe opp litt på gassen underveis. De satte inn mange av reservene, og spilte for halv maskin.

I tillegg tok de ut keeperen for å øve seg på overtallsspill - noe som ga Tromsø-laget Bravo en håndfull billige scoringer.

Sett denne? 4.-divisjonsspiller ferdig i klubben etter dopingsak

Da viste Bravo tidvis at de også kan spille håndball, og at de scoret hele 17 ganger på Bodø vitner om at det bor mye i laget som rykket ned fra 2.-divisjon i fjor.

Jublet for 20-målstap

Til slutt ble det altså 37-17, et OK resultat for Bravo, som hadde som mål å slippe inn under 40 mål.

- Jeg synes det er en stor opplevelse å være 20 mål bak dem. De vant cupen i fjor, mens vi spiller i 3.-divisjon, forteller Carl Martin Byman, som "feiret" 20-målstapet med litt jubel etter kampslutt.

Dagens morsomste? André (35) jobber med å holde TIL-spillerne skadefri. Så gikk han selv på en oldboys-smell

Richard Skålevik ble Bravos mestscorende med fire nettkjenninger, mens Jonas Ask Kristoffersen nettet ni ganger for Bodø og ble banens målkonge.