Fløya knuste Grei 5-0 etter en meget sterk 2. omgang lørdag ettermiddag. Celine Nergård (3), Elin Åhgren Sørum og Christine Olsen scoret målene for de grønnkledde damene i kvinnenes 1.-divisjon.

Keeperen ned på rumpa

Det tok 39 minutter før det første målet kom, og det var 16-åringen på venstrekanten Elin Åhgren Sørum som serverte et kunststykke til de oppmøtte i Fløya-land.

Alene med keeper lurte hun keeper Sara Kilen ned på rumpa, dro ballen rundt sisteskansen og trillet ballen i åpent bur.

Da kunne de grønnkledde endelig slippe jubelen løs, og 1-0-ledelsen holdt seg inn til pause.

Nergård-dobbel på to minutter

Etter hvilen kom smellene på løpende bånd for gjestene fra Oslos østkant. Fem minutter ut i 2. omgang satte Celine Emilie Nergård inn sitt første for dagen. Minuttet etter øke hun til 3-0.

SCORET TRE Celine Nergård satte inn tre kasser, og står nå med 16 mål i 1.-divisjon. Foto: DANIEL LILLEENG

2-0 kom etter en strøken pasning fra Christine Olsen, som Vilde Bratland headet ned til Fløyas toppscorer. Hun banket ballen i nett-taket bak keeper Kilen i Grei-målet. Applausen hadde nettopp stilnet da Nergård satte inn 3-0 alene med keeper etter pasning fra Sandra Simonsen.

Det tok brodden av de blåkledde gjestene, som aldri klarte å reise seg i nord.

Røk i tottene på hverandre

Mot slutten ble det svært høy temperatur på banen, og Fløyas Celine Strand røk i tottene på gjestenes Caroline Var Østby.

Dommer Karoline Jensen var snill som kun ga gult kort, men da Østby serverte en ny takling like etter ble hun vist av banen med et kvarter igjen å spille.