JUBEL TUIL-damene kunne juble for seier. Her fra tidligere denne sesongen.

JUBEL TUIL-damene kunne juble for seier. Her fra tidligere denne sesongen.

TUIL-damene avgjorde kampen før pause

Vant 4-1 over Furuflaten.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

TUILs damelag vant 4–1 over Furuflaten lørdag ettermiddag. Allerede til pause var stillingen 3-0, og da var kampen så og si avgjort.

Mona Ophus Johannessen ga TUIL ledelsen etter 12 minutter før Stina Mari Pettersen doblet ledelsen etter en snau halvtime. Like før pause satte midtstopper Amalie Strømme inn lørdagens tredje TUIL-mål.

Brente mange sjanser

Kvarteret før slutt satte Elin Beate Løvstad inn 4–0 før Furuflatens Katinka Emilie Thorsteinsen skaffet Furuflaten et trøstemål i sluttminuttene.

– Å slå Furuflaten 4–1 skal vi være fornøyde med, selv om jeg føler vi har flere sjanser vi skal sette i 1. omgang, sier målscorer Pettersen til Kvinnefotball TGS. Hun ble kåret til banens beste av nettstedet.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: