GRIMSTAD: Fløya vant 2–1 borte mot bunnlaget Amazon Grimstad og tok dermed tilbake 3.-plassen i 1.-divisjon.

Et lite skår i gleden var at dette ble Roger Nilsens siste kamp som hovedtrener for Fløya.

– Dette var min siste kamp som Fløya-trener. Nina Nymark kommer til å lede laget ut sesongen, sier Roger Nilsen til iTromsø.

Fortsetter i fotballen

Det har lenge vært klart at Nilsen skulle gi seg i Fløya.

– Jeg sa jeg skulle være med ut måneden, så nå går turen til Stavanger, sier han.

Der skal han fortsette innen fotballen.

– Det blir sannsynligvis det, ja. Jeg jobber med saken, men det er ikke så mye å snakke om per nå. Akkurat hva det blir, er ikke helt avklart. Jeg skal først komme meg i hus, men det blir vel klart i løpet av noen uker, sier Nilsen.

– En halvtrasig dag

Hans siste kamp som Fløya-trener ble imidlertid ikke en kamp han kommer til å huske som en av de beste.

– Jeg er fornøyd med resultatet, men prestasjonen var heller dårlig. Vi har en god del sjanser til å score, som vi ikke setter. Det er mye personlige feil. Vi spiller på gress for først gang på år og dag og det vises utpå der. Det er mange dårlige førstetouch, og andretouchet blir ofte en takling, forteller Nilsen.

Kathrine Pleym sendte Fløya i ledelsen og Celine Nergård doblet ledelsen, før Amazon Grimstad fikk en redusering.

– Vi burde tatt livet av kampen mye tidligere, men tuller det til. Vi er ikke helt der vi skal være, men vinner på en halvtrasig dag, sier Nilsen.

Fløya er nå oppe i 29 poeng, to poeng foran Byåsen på fjerdeplass, med hele ni poeng opp til Lyn på 2.-plass og 13 poeng opp til serieleder Grand Bodø, som har til gode å tape i år.

– Vi skal konsentrere oss om å prøve å ta en sterk 3.-plass, det burde være målet nå. Til neste helg får vi tilbake Sara Johansen, som vil styrke oss, så jeg er sikker på at vi kan gi Grand Bodø en brukbar fight neste helg, slutter Nilsen.