MYE JUBEL: TUIL feirer scoring i en av årets mange seiere, mot Oppsal. I dag kan opprykket sikres med seier borte mot Finnsnes.
            (Foto: Ronald Johansen)

MYE JUBEL: TUIL feirer scoring i en av årets mange seiere, mot Oppsal. I dag kan opprykket sikres med seier borte mot Finnsnes.Foto: Ronald Johansen

Nærmere kommer man ikke, "Mo"! Men TUIL må vente på opprykksfesten

Nytt steg mot opprykk, men ikke seieren som definitivt ville avgjort det for TUIL.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

TUIL spilte 1-1 borte mot Finnsnes i en dramatisk kamp i 2.-divisjon i dag. Dermed er det fortsatt teoretisk mulig at TUIL ikke vinner avdelingen.

Finnsnes er 9 poeng og 19 mål dårligere målforskjell bak når tre runder gjenstår, men Skeid er i skrivende stund 11 poeng bak TUIL og har fire kamper igjen å spille.

Slik var kampen:

15.51: Så er det over på Finnsnes. Er nok noe blandede følelser hos TUIL-spillerne. Man var lenge i rute til å sikre seriemesterskapet i dag, samtidig som det sterke poenget mot 2.-plasserte FIL er et nytt kjempesteg mot opprykk.

15.50: Så er "Mo" bokstavelig talt millimetre unna å avgjøre seriemesterskapet i kampens sluttsekunder! TUIL-spissen finner seg en liten luke i FIL-boksen og skrur ballen mot lengste stolpe. Der smellen i innsiden og ut på banen igjen!

15.48: Jonas Høylo Fundingsrud får overtidsminuttene for Tomas Kristoffersen.

15.46: Så er "Mo" nær ved å avgjøre kampen - og opprykkskampen - på episk vis. Lars Henrik Andreassen svinger inn et innlegg, og "Mo" banker til med et akrobatisk volleyskudd. Får ut keeper Hans Henrik Johansen i full strekk, som gjør en klasseredning når han parerer skuddet.

15.45: 232 tilskuere på kampen. I realiteten er det nok noen uker siden Finnsnes-folket mistet troen på opprykkskamp.

15.38: Åtte minutter igjen og Håvard Lysvoll kommer inn for TUIL for tvillingbror Vegard. Ingen stor dag for sistnevnte.

15.35: Så utligner Finnsnes! Morten Moldskred serverer et innlegg til Quint Jansen som ruler i lufta og header inn utligningen. Utagbart for Sørensen.

15.29: Nå trykker Finnsnes voldsomt. Hjemmelaget får sin ørtende corner etter et skudd fra eks-TUIL-spiller Jonathan Barlow styres over mål via et TUIL-bein. Corneren header Grunnvoll utenfor.

15.25: Finnsnes jager en utligning nå. En avslutning fra Vebjørn Grunnvoll via Kjæve vinner frem en corner, men den blir det ingenting ut av.

15.21: TUIL kommer tre mot to, og har en ypperlig kontringssjanse til å nærmest avgjøre kampen. Men Vegard Lysvolls pasning mot Tomas Kristoffersen blir berget unna til corner.

15.12: TUIL tar ledelsen! En ball faller ut i returrommet etter en corner, og Tobias Vibe banker ballen ned i hjørnet. Da er TUIL kun en drøy halvtime unna seriemesterskapet!

14.47: Dommeren blåser for pause.

14.46: Finnsnes klarer ikke å utnytte et frispark noen meter inn på TUILs banehalvdel. Det er nok det siste som skjer i denne omgangen.

14.43: Håkon Kjæve finter seg fri og slår inn et meget farlig innlegg. Like foran foten til "Mo" ved første stolpe. Der var ikke TUIL mange skonummer unna ledelse.

14.40: Finnsnes får et par dødballer, men TUIL rensker unna. Tomas Kristoffersen og Anders Jenssen viser muskler i luft- og duellspillet.

14.35: Vebjørn Grunnvoll banker ballen i nettveggen fra skrått hold etter et raskt Finnsnes-angrep.

14.32: TUIL kontrer rett fra corneren, og Finnsnes-spiller Joakim Nilsen drar kynisk ned Kjæve for å hindre en overgang. Får et gult kort.

14.31: Merkelig dommeravgjørelse. Det ser ut som Anders Jenssen blir overfalt klar i TUIL-boksen når han skal klarere et innlegg, men dommeren gir Finnsnes corner. Det lar lydhøre "Tindfotinga" på tribunen dommeren få høre!

14.26: Et farlig innlegg finner nesten TUILs Lars Henrik Andreassen på blank kasse! Men Finnsnes-forsvaret får avverget i siste liten. Fortsatt 0-0 på Finnsnes.

14.16: Huff. "Mo" blir liggende nede etter en duell, men TUIL-spissen som har startet kampen friskt ser ut til å riste det av seg.

TUIL stiller følgende lag: Eirik Sørensen - Vetle Vinje, Tobias Vibe, Anders Jenssen, Simon Laugsand - Håkon Kjæve, Lars-Gunnar Johnsen, Tomas Kristoffersen, Lars Henrik Andreassen - Vegard Lysvoll - Mohammed Ahamed.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: