TUIL spilte 1-1 borte mot Finnsnes i en dramatisk kamp i 2.-divisjon i dag. Dermed er det fortsatt teoretisk mulig at TUIL ikke vinner avdelingen.

Finnsnes er 9 poeng og 19 mål dårligere målforskjell bak når tre runder gjenstår, men Skeid er i skrivende stund 11 poeng bak TUIL og har fire kamper igjen å spille.

Slik var kampen:

15.51: Så er det over på Finnsnes. Er nok noe blandede følelser hos TUIL-spillerne. Man var lenge i rute til å sikre seriemesterskapet i dag, samtidig som det sterke poenget mot 2.-plasserte FIL er et nytt kjempesteg mot opprykk.

15.50: Så er "Mo" bokstavelig talt millimetre unna å avgjøre seriemesterskapet i kampens sluttsekunder! TUIL-spissen finner seg en liten luke i FIL-boksen og skrur ballen mot lengste stolpe. Der smellen i innsiden og ut på banen igjen!

15.48: Jonas Høylo Fundingsrud får overtidsminuttene for Tomas Kristoffersen.

15.46: Så er "Mo" nær ved å avgjøre kampen - og opprykkskampen - på episk vis. Lars Henrik Andreassen svinger inn et innlegg, og "Mo" banker til med et akrobatisk volleyskudd. Får ut keeper Hans Henrik Johansen i full strekk, som gjør en klasseredning når han parerer skuddet.

15.45: 232 tilskuere på kampen. I realiteten er det nok noen uker siden Finnsnes-folket mistet troen på opprykkskamp.

15.38: Åtte minutter igjen og Håvard Lysvoll kommer inn for TUIL for tvillingbror Vegard. Ingen stor dag for sistnevnte.

15.35: Så utligner Finnsnes! Morten Moldskred serverer et innlegg til Quint Jansen som ruler i lufta og header inn utligningen. Utagbart for Sørensen.

15.29: Nå trykker Finnsnes voldsomt. Hjemmelaget får sin ørtende corner etter et skudd fra eks-TUIL-spiller Jonathan Barlow styres over mål via et TUIL-bein. Corneren header Grunnvoll utenfor.

15.25: Finnsnes jager en utligning nå. En avslutning fra Vebjørn Grunnvoll via Kjæve vinner frem en corner, men den blir det ingenting ut av.

15.21: TUIL kommer tre mot to, og har en ypperlig kontringssjanse til å nærmest avgjøre kampen. Men Vegard Lysvolls pasning mot Tomas Kristoffersen blir berget unna til corner.

15.12: TUIL tar ledelsen! En ball faller ut i returrommet etter en corner, og Tobias Vibe banker ballen ned i hjørnet. Da er TUIL kun en drøy halvtime unna seriemesterskapet!

14.47: Dommeren blåser for pause.

14.46: Finnsnes klarer ikke å utnytte et frispark noen meter inn på TUILs banehalvdel. Det er nok det siste som skjer i denne omgangen.

14.43: Håkon Kjæve finter seg fri og slår inn et meget farlig innlegg. Like foran foten til "Mo" ved første stolpe. Der var ikke TUIL mange skonummer unna ledelse.

14.40: Finnsnes får et par dødballer, men TUIL rensker unna. Tomas Kristoffersen og Anders Jenssen viser muskler i luft- og duellspillet.

14.35: Vebjørn Grunnvoll banker ballen i nettveggen fra skrått hold etter et raskt Finnsnes-angrep.

14.32: TUIL kontrer rett fra corneren, og Finnsnes-spiller Joakim Nilsen drar kynisk ned Kjæve for å hindre en overgang. Får et gult kort.

14.31: Merkelig dommeravgjørelse. Det ser ut som Anders Jenssen blir overfalt klar i TUIL-boksen når han skal klarere et innlegg, men dommeren gir Finnsnes corner. Det lar lydhøre "Tindfotinga" på tribunen dommeren få høre!

14.26: Et farlig innlegg finner nesten TUILs Lars Henrik Andreassen på blank kasse! Men Finnsnes-forsvaret får avverget i siste liten. Fortsatt 0-0 på Finnsnes.

14.16: Huff. "Mo" blir liggende nede etter en duell, men TUIL-spissen som har startet kampen friskt ser ut til å riste det av seg.

TUIL stiller følgende lag: Eirik Sørensen - Vetle Vinje, Tobias Vibe, Anders Jenssen, Simon Laugsand - Håkon Kjæve, Lars-Gunnar Johnsen, Tomas Kristoffersen, Lars Henrik Andreassen - Vegard Lysvoll - Mohammed Ahamed.