I 2.-divisjonsoppgjøret mot bunnplasserte Mo fikk Johnsgård gjøre som han ville. Etter bare ett minutt gjorde han 1-0. Det skulle bli mange flere. 3-0, 4-1, 6-2, 7-2 og 8-2 var signert senjaværingen som kom til TIL fra Senja foran denne sesongen.

- Jeg scoret egentlig sju mål, men fikk det siste annulert for offside, sier Johnsgård til iTromsø.

11 mål i 2016

Fredrik Michalsen og Jakob Lillestjerna scoret de siste to målene for TILs B-lag.

TIL 2 har allerede rykket ned fra 2.-divisjon til 3.-divisjon, men resultatet ga en opptur for et lag som med dagens kamp kun har vunnet fem kamper denne sesongen.

For Christer Johnsgårds del betyr de seks målene at han har scoret 11 mål på 11 kamper for TIL 2. Spill på A-laget virker dog å være langt unna for 29-åringen, som ikke er med i troppen til den viktige kampen mot Start i Kristiansand søndag.

- Jeg var så bestemt på at jeg skulle vise meg fram, og skuffet etter at jeg ikke fikk være med A-laget. Da gadd jeg ikke klage, men heller snakke med beina. For meg i dag var det ikke nok å score ett eller to mål. Jeg skulle opp i tre mål, og ta det derfra, sier Johnsgård til iTromsø.

Fikk Rushfeldt-beskjed

Han har aldri scoret seks mål i en seniorkamp før, og sier at "alle sjansene gikk i mål".

- I dag vil trekke fram ungguttene som hjelper meg. Talentene gjør det utrolig bra, og spiller dit hvor jeg vil ha den. Det er de som skaper ubalanse og gjør at jeg kommer meg fri innenfor 16-meteren, sier Johnsgård.

Spissen fikk klar beskjed fra trener Sigurd Rushfeldt etter at han scoret 1-0 tidlig i oppgjøret.

- Nå fortsetter du å score, sa Sigurd til meg. Å ha en slik kapasitet i klubben som Sigurd er helt fantastisk, sier Johnsgård.