TIL er nede på 13. plass (en plass over kvalikk) med 30 poeng etter søndagens fadese på Alfheim.

Haugesund - Glimt og Lillestrøm-Start spilles nå fra klokken 18.00 og resultatene i de kampene kan fort sende TIL ned på kvalik (gitt at Lillestrøm får til uavgjort eller vinner), mens Glimt kan få seg en tre poengsluke ned til TIL med seier.

Her er noen av reaksjonene som kom inn på Twitter fra folket etter søndagens tap:

- Tromsø IL bare: Vi fyller Alfheim. 70 minutter senere og supporterne bare: Vi tømmer Alfheim, skriver Julian Madsen på Twitter.

- Til og med når det e gratis på alfheim, får du ikke valuta for pengan, skriver Sivert Sørgård.

- De som iallfall må få sparken på Alfheim er medgangssupporterne, som forlot 20 min. før kampslutt..., skriver Jarle Heitmann.

- Å se på at Tromsø IL forsvarer seg til tap på Alheim gidder jeg ikke. Så denne kampen er min siste på stadion, mens Flovik sitter, skriver Dag Jensen.

- Offentlig urinering på Alfheim stadion nå. Deilig syn, skriver Skjalg Sæther på Twitter.

- Gratis inngang på Alfheim, men klubben burde betalt tilskuerne på vei ut, skriver Hans Vang på Twitter.

-Ikke mye sambafotball av TIL i dag. Til nød en slitsom Jenka, skriver Stein Olav Pedersen på Twitter.

- Her er litt gratis motivasjon, TIL: Nå tror jeg dere går rett ned. 0p Sarp, 1 Odd. Stabæk tar Start og forbi på målforskjell. Vær så god, skriver sportsjournalist Anders Mo Hanssen i Nordlys.

- Tromsø klarer altså å få den ene krona jeg betalte for billetten til å føles som bortkasta penger, skriver Eirik Lieng på Twitter.

- TIL trodde de var på tv-aksjonen, og ga alt ved dørene, skriver fotograf Lars Åke Andersen på Twitter.

- Det er alt annet enn en fin dag for fotball, skriver sportsjournalist i NRK Carina Olset på Twitter.

- Hvis alle lederne i Tromsø IL fortsatt sitter i jobbene sine om 10 minutter - da blir jeg genuint overrasket. En ynkelig opptreden, dette, skriver iTromsøs Helge Skog på Twitter.

- Sveisen til Gjermund må ALDRI forandres, bringer lykke!!, skriver Tom Erik Sund på Twitter.

- Tromsø skal, om ikke annet, ha cred for en alldeles fortreffelig keeperdrakt, skriver Magnus Iversen på Twitter.

- Publikum på Alfheim burde heller vært ute å fisket skrei enn å sitte å se fotballaget dumme seg ut hjemme mot, skriver Alfred Kjølstad på Twitter.

- Lurer på om gutan heller skulle ha spilt fotball, enn å tatt seg fridag med pizza og brus #Obosligaen, skriver Maria Nordheim Hanøy på Twitter.

- Forsøk på sambafotball av TIL, men kan ikke spilles i 7/8 dels takt! Ingen fixer det! #Obos, skriver Stein Olav Pedersen på Twitter.

- Nå må TIL skynde seg å brette opp ermene (sic). Pinlig og endelig foran fulle tribuner. Snakk om å drite seg ut, skriver journalist Are Medby på Twitter.

- Seier for fotballen på Alfheim. Flotvik presterer å satse defensivt og satse på overganger i viktigste kampen for året. Gratulerer, skriver Håvard S på Twitter.

- Det hjalp ikke så mye for Tromsø å sette innpå Morten Gamst Pedersen i 2.omgang forstå det den som kan, skriver Alfred Kjølstad på Twitter.

- Jaja. Vi vant nesten mot Rosenborg i cupen, skriver Maria Nordheim Hanøy på Twitter.

- Rævva innsats Tromsø! fortjener nedrykk!! Har spilt EN bra kamp i år! Cup mot Rbk.. like mye innsats ellers ville gitt medalje #OBOS, skriver Andreas Tollan på Twitter.

- Bård Flovik er TL minst karismatiske trener. Ser alltid ut som han kjeder seg og heller ville vært på biblioteket, skriver Erik Enger på Twitter.

-  Ikke gi opp TIL! Neida, bare tuller. Gi opp, skriver Ketil Steigen på Twitter.

- Årets viktigste kamp, sa de i forkant. Virkelig ikke mye som tyder på det. Jaja. Heia TIL, skriver Lars "Poppa Lars" Sandness på Twitter.

- 0-3. SATAN, skriver Martin Skaug på Twitter.

- Skuta er fullstendig lekk på Alfheim. Mann og mus over bord. Hopp!!, skriver tidligere TIL-spiller Ole Martin Årst på Twitter.

- Direkte deprimerende å se hva som skjer på Alfheim i dag, skriver sportsjournalist i NRK Carina Olset på Twitter.

- 0-1, og det e så passivt at det ikke e sant, skriver Martin Skaug på Twitter.

- Hofff! Går mot TIL-TUIL i Obos 2017! #helvete, skriver Kristian Ulriksen på Twitter.

Reaksjonene til pause:

- No må vi brette opp arman og vise at vi har hår på kassa! Begredelige greier. Få inn Mikael og Aron NO!, skrev Morten Killingberg på Twitter til pause.

- Mye på spill, ja, men fy faen for en trist omgang på Alfheim, skrev sportsjournalist i Nordlys, Torje Dønnestad Johansen, på Twitter.

- Første 38 min. på Alfheim. TIL inviterte til krig, men dem signerte på førsteutkastet til fredsavtalen. Teori i kampen om til tilværelsen, skrev fotballspiller Reidar Waage på Twitter.

- På Alfheim er det to lag som er ekstremt mer redd for å tape, enn hva de tørr å spille for å vinne. Kjedelig 1.omgang, skrev Eva Beate B. Eriksen på Twitter.

- Første 45 på alfheim va syltynn suppe. nitrist hjemmelag som ligg og tar imot press på 35 meter. null sting på kontring. æ e besviken, skriver Martin Skaug på Twitter.