Grzegorz Flasza, TUIL-keeper

Grzegorz Flasza, TUIL-keeper

Keeper på plass for TUIL

TUIL har signert den 29 år gamle keeperen Grzegorz Flasza fra Polen.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Grzegorz Flasza valgte TUIL foran et lukrativt tilbud fra Alta.

I likhet med resten av spillerstallen er keeperen deltidsspiller, og klubben skal hjelpe polakken å finne en jobb ved siden av fotballen.

– Jeg er positiv. Tromsø er en fin by og jeg er veldig positiv. Vi har noen små detaljer å finne ut av i løpet av de nærmeste dagene før en avtale i boks, sa Grzegorz Flasza etter sitt rekordkorte "prøvespill" med TUIL i februar.

Keeperen har spilt de siste fire sesongene for Bærum.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: