Sebastian (11) får spille mot Eliteseriens beste

Sebastian Eliassen (11) fra Reinøya har ingen lag å spille for i år. Nå får han drømmedag med eliteseriespillere.

Sebastian får drømmedag

sport

Eurosport, Eliteserien og Nordic Screens lanserte i vår en konkurranse hvor folk kunne nominere unge fotballspillere i alderen 8–12 år om å få en drømmedag sammen med eliteseriespillere.

Blant 800 nominerte ble Sebastian Eliassen (11) fra Reinøya trukket ut. Nå har han allerede brynet seg mot Gudmund Kongshavn på Alfheim. Neste stopp er Oslo.

– Det var veldig artig. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse, sier 11-åringen, som egentlig spiller for Ringvassøy IL, men grunnet lite spillere, har ikke Eliassen noe fotballtilbud i år.

FORNØYD: Her har Sebastian (11) akkurat spilt fotballkamp mot TIL-keeper Gudmund Kongshavn. Nå skal han til Oslo for å få en ny drømmedag. Foto: PrivatFoto: Privat

 

Fin historie

I Screen Media la man fort merke til Sebastians historie, og det var ingen tvil om at akkurat han skulle få en drømmedag.

– Vi håper at dette kan holde motivasjonen hans oppe, sier Emma Thoren, som er innholdsprodusent for Nordic Screens.

Hun forteller at til sammen 33 barn fra hele landet til slutt skal samles i høst når nye Vålerenga stadion skal avdukes. Da skal de få bryne seg mot to eliteseriespillere. I tillegg til at de får en drømmedag i Oslo med hotellovernatting.

– Sebastian er en ivrig fotballspiller, som spiller hver dag sammen med sine brødre. Det er fint å kunne gi han en drømmedag, sier Thoren.

LES OGSÅ: Derfor ble det arrangert protest til sjøs

– Fantastisk

Sebastian bor i Reinskardet på Reinøya, en drøy time utenfor Tromsø, hvor han og brødrene har bygget en liten fotballøkke utenfor huset sitt.

Mamma, Camilla Nilsen, er sikker på at dette vil bidra til å holde fotballinteressen oppe i husstanden, selv om Sebastian ikke har noe fotballtilbud i dag.

– Det er helt fantastisk. Tenk at en gutt fra ei lita øy ute i havgapet er plukket ut, sier moren, som var den som nominerte Sebastian.

Hun meldte riktignok også på tvilling- og storebroren til Sebastian. Selv om ikke de får tur til Oslo, fikk også de være med på omvisning på Alfheim, og kamp mot Gudmund Kongshavn.

– Det var litt surmuling i starten på de andre, men ettersom de også fikk en drømmedag på Alfheim har det roet seg, sier Nilsen.