I første runde av 3. divisjon avdeling 12 skulle Hammerfest og Fløya møtes. Kampen skulle i utgangspunktet vært spilt i april, men ble utsatt grunnet baneforholdene. Torsdag kveld ble den avviklet, og etter 2-0-seier mot Hammerfest kan Fløya juble for tabelltopp.

- Jeg er veldig fornøyd med dette. Det smakte godt, sier Tore Rismo til iTromsø.

Heldige

Ifølge Fløya-treneren var laget heldige som ikke lå under til pause.

- Jeg er ikke fornøyd med hvordan vi fremstår i 1. omgang. Vi er heldige som går til pause med 0-0. kampen var jevn sjansemessig, men de hadde større sjanser enn oss, oppsummerer Rismo.

Men en liten alvorsprat fra Fløya-treneren fikset biffen.

- Jeg er like fornøyd med det vi leverer etter pause som jeg er misfornøyd med det vi gjorde før pause. Vi er helt strålende, scorer to kjappe mål og dreper kampen etterpå, sier Rismo.

Andreas Hanssen og Isak Krogstad scoret målene for grønntrøyene.

Bor på skole

Med det er første etappe av Fløya Finnmarksturné unnagjort. Allerede lørdag venter Sørøy Glimt. Samtidig skal tabelltoer Senja møte Porsanger på bortebane.

- Nå skal vi ta vare på den gode stemninga og slappe av. Vi bor på skole, så har med soveposer og luftmadrass. Vi skulle til Finnmark for å ta seks poeng, og nå er halve jobben unnagjort, sier han fornøyd.

Tabelltopp

Dermed tar Fløya over tabelltoppen igjen, og er nå to poeng foran Senja, som er nummer to.

- Sørøy Glimt er i utgangspunktet lettere motstand enn Hammerfest. Men mot slutten av sesongen er lag desperate, og må ha poeng. Da blir de ofte tøffere, men vi er innstilt på å gjenskape den gode prestasjonen, sier Rismo.